Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 052)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 052)
Kycoin má při kontrole opravdu nízké skóre. Myslím, že jsem loni provedl chargeback a byl úspěšný, pokud se jednalo o bankovní převod, stačí provést chargeback v aplikaci.
Automaticky přeloženo:
LP2710
Salamasalama
Platina
Salamasalama
před 10 měsíci
Trochu se bojím chargebacku u své banky. V Belgii je hraní v těchto kasinech nelegální, a dokonce za to ukládají pokuty. Takže to by byla moje poslední možnost. Co jste řekli své bance?
Konečně zareagovali a začali vracet peníze, i když jen některé, ne všechny.
Automaticky přeloženo:
jimmi88
Zlato
w14bubble
před 10 měsíci
Ahoj všichni,
Kteří obchodníci souvisejí s DSOLPAY?
Taky, má někdo informace o Cobea nebo Inpics?
Ve čtvrtek odpoledne jsem zahájil chargebacky u 20 obchodníků, měl jsem 22 plateb pro Basi Via a oni mi ve čtvrtek večer vrátili 10 z nich. Ale zbytek ne. Už se to někomu stalo?
Hi All,
Which merchants relate to DSOLPAY?
also, does anyone have info on Cobea or Inpics?
I started chargebacks on Thursday afternoon against 20 merchants, had 22 payments to Basi Via and they refunded 10 of them Thursday night. But not the rest. Has anyone had that before?
Automaticky přeloženo:
před 9 měsíci
Ahoj,
Právě žádám o vrácení peněz u Basi Via, víte, jaký typ zboží údajně prodali? Potřebuji to, aby Chase mohl vrácení peněz přijmout a abych dokázal, že jsem ho nikdy neobdržel?