Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 051)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 051)
Jak se ti podařilo získat vrácení peněz od Kycoinu?
Ve čtvrtek jsem poslal e-mail, zatím žádná odpověď. Zajímalo by mě, jak jste je přesvědčili. Jsem rád, že to zabralo!!
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Anonymized1159
Diamant
Anonymized1159
před 9 měsíci
Ahoj, poslal jsem ti e-mail před hodinami.
Automaticky přeloženo:
LP2710
Zlato
před 9 měsíci
Má někdo nějaké kontaktní údaje, abych mohl/a někoho z nich kontaktovat??? 🙌🏻🙌🏻🙌🏻
Bancontact
Nautera Limited
Můj
Qbr
Fitseun
Deltaprime
Cybgeu
Cybgahabeu
Mastercard
Cl2sk
Digiosean
Lanrosys
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
před 9 měsíci
Pánové, dostal někdo nedávno peníze zpět od Pixelium, Wintermads a Wintermdse? Všechny jsou propojené.
Automaticky přeloženo:
Jonty5
Zlato
Kelly1234
před 9 měsíci
Je to Skycom online sro, myslím, že mají na webových stránkách i kontaktní číslo. Volal jsem mu a rozhodně jemu! Nechtěl vrátit peníze a jen řekl, že počká na úřady!
It’s Skycom online s.r.o I believe, they have a contact number attached on website also. I rang him, definitely him! He wouldn’t issue refund and just said he will wait for the authorities!
Automaticky přeloženo:
před 9 měsíci
Děkuju
Automaticky přeloženo:
Pyne1688
Org1991
Diamant
Org1991
před 9 měsíci
Hej, co jsi říkal Kycoinu, aby ti vrátili peníze?? Předem děkuji.
Automaticky přeloženo:
Lamonf
Org1991
Stříbro
Org1991
před 9 měsíci
Brácho, tyhle dva Laoor a Kycoin fakt potřebuju.
Automaticky přeloženo:
Kelly1234
Org1991
Diamant
Org1991
před 9 měsíci
Hej, jak ti Kycoin vrátil peníze? Napsal jsem jim e-mail, ale neodpověděl jsem.
Automaticky přeloženo:
Kelly1234
meandi
Diamant
meandi
před 9 měsíci
Nejsem si jistý/á ohledně platebního procesoru, pokud budete mít štěstí, dejte mi prosím vědět! Jediné informace, které o mně měli, bylo mé jméno a e-mailová adresa, ze které jsem jim e-mail odeslal/a, zřejmě to bylo vše, co potřebovali k zfalšování důkazů 😅
Automaticky přeloženo:
Cocohibs1
Platina
před 9 měsíci
Ahoj, má někdo informace o tom, jak uplatnit chargeback u Revolutu? Pořád mě odmítají, když ho uplatním. Dokonce jsem poskytl důkazy a oni je stále odmítají. Pokud ano, mohl bys mi prosím napsat e-mail?