Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 050)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 050)
Nemám e-mail ani nic od obchodu Santcorn, protože mám na svém bankovním účtu jen jednu transakci k nim, ale adresa v mém bankovním účtu je 196 High Road Santacorn Shop London, Velká Británie, pokud vám to něčemu pomůže.
I dont have email or anything for santcorn shop as only have one transaction to them on my bank but there address on my bank says 196 High road santacorn shop London GBR if that helps u at all.
Nemám e-mail ani nic od obchodu Santcorn, protože mám na svém bankovním účtu jen jednu transakci k nim, ale adresa v mém bankovním účtu je 196 High Road Santacorn Shop London, Velká Británie, pokud vám to něčemu pomůže.
I dont have email or anything for santcorn shop as only have one transaction to them on my bank but there address on my bank says 196 High road santacorn shop London GBR if that helps u at all.
To jsem si myslel na základě důkazů, které požadovali. Které odmítli poskytnout s odůvodněním, že bych se vystavil dalším podvodným aktivitám a nikdy jsem nepotřeboval překladatelské služby. Snažím se najít platebního operátora a vybrat peníze přes něj.
I guessed as much with the evidence they asked for. Which have have declined to provide on the basis that I would leave myself open to further fraudulent activity and I have never required translation services. I’m trying to find payment processor and raise it through them