Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 971)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 971)
Já vím, já vím, že je to kvůli těmto webovým stránkám. Myslel jsem, že někdo má podrobnější informace o tom, kdo tyto platby zpracovává, protože tvrdí, že žádné z mých objednávek nemají. 🙂
Automaticky přeloženo:
kristaasle038
Player0007
Platina
Player0007
před 11 měsíci
Řekli mi totéž. Nikotpf je jejich platební procesor. Ale vůbec mi nepomáhají.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Player0007
kristaasle038
Diamant
kristaasle038
před 11 měsíci
Proto chci zatlačit na platební terminál, ale web nepřijímá objednávky (myslím, že to nikdy nedělal), a nahlásit to všem možným pobočkám.
Mohli byste mi pomoct i s Payopem? Poslal jsem jim několik e-mailů, ale neodpověděli.
Automaticky přeloženo:
Player0007
Danixxx
Diamant
Danixxx
před 11 měsíci
Trpělivě počkejte 🙂
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Player0007
Diamant
Player0007
před 11 měsíci
Jen se bojím, že nedostanu své peníze
Automaticky přeloženo:
Player0007
Diamant
před 11 měsíci
Máte kontaktní informace na společnost z Kypru: GRHD LTD,
payaccounttopup
TAUFL
CRTSTY
TRNDBIM
LOIMED
SMART CRAFT, LAOS
kopiník
visionspero svk
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Player0007
Diamant
Player0007
před 11 měsíci
Úspěšně jsem zrušil vrácení peněz na Vision, ale nemám o nich žádné informace, promiň, kámo.
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
před 11 měsíci
Pixelium io pro kohokoli
Automaticky přeloženo:
picapabla14
Stříbro
před 11 měsíci
Jak zjistím, který poskytovatel plateb byl použit?
Prostě tohle vidím.
Má někdo informace??
Má někdo také informace o cnpcto??
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
Diamant
před 11 měsíci
Takže se zdá, že FOS je podle mých zkušeností ve svých případech velmi zmatený a opravdu nevím, jak s nimi někdo vyhrál. 🤔
Měl jsem jeden případ zablokování hazardu kvůli zkreslování informací ze strany MCC.
Pak jsem měl další případ bez blokování ohledně zkreslování MCC.
Jeden případ byl rozhodnut proti mně, protože jsem neměl zmíněné blokování, a druhý případ byl rozhodnut proti mně, protože jsem blokování měl a banka neměla jak určit, zda se jednalo o hazard, tak proč je to v obou situacích v pořádku? Pro mě jsou si rozhodnutí protichůdná, ale vzhledem k tomu se těžko jedná o spravedlivý výsledek.