Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 940)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 940)
Ne, protože jsem použil e-mailovou adresu, kterou jsem dosud nepoužil kvůli kasinům, a to z důvodu, že když jsem poprvé kontaktoval mobilumpay před více než 7 tisíci měsíci, nereagovali na mé tikety a nevrátili peníze.
Pak, když jsem slyšel, že mbmramp je taky jejich, napsal jsem jim e-mail z jiného e-mailu, pro případ, že by se zase nezobrazili, proto jsem zmatený, že jim vrátím jen ty peníze a ne ty ostatní.
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Player0007
Diamant
Player0007
před 11 měsíci
Právě jsem ti poslal e-mail
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Danixxx
Diamant
Danixxx
před 11 měsíci
Vím, že Dani je totálně ubohá havěť, jak vysává oběti do sucha, které je třeba utratit.
Automaticky přeloženo:
Danixxx
xbigguyxxx
Diamant
xbigguyxxx
před 11 měsíci
Měl jsi s Ownrwalletem nějakou radost?
Automaticky přeloženo:
Player0007
Danixxx
Diamant
Danixxx
před 11 měsíci
Kontrolou částky, data a koncovky karty ji mohou přiřadit k vašemu vkladu. Jakmile transakci najdou, vrácená částka se automaticky vrátí původnímu zdroji platby.
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Danixxx
Diamant
Danixxx
před 11 měsíci
Nikdy jsem pro ně nic neměla, Dani
Automaticky přeloženo:
poppyr
Stříbro
před 11 měsíci
Prosím, lidi, řekněte mi, co jste řekli, aby mi vrátili peníze za Mobilum MBMRAMP?? Doslova moje poslední šance, jak změnit svůj život. Banka si už umyla ruce.
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Thisisbs
Diamant
Thisisbs
před 11 měsíci
Ahoj, Ownrwallet se mě zeptal na údaje o mé kartě a jak dlouho jsi čekal od doby, co jsem vymazal všechny e-maily?
Můžete přestat to tu ničit? I ty kontejnery venku jsou organizovanější.
Automaticky přeloženo:
TommyTT
Bronz
Player0007
před 11 měsíci
Můžete přestat to tu ničit? I ty kontejnery venku jsou organizovanější.
Can you stop trashing this place? Even the dumpsters outside are more organized.
Automaticky přeloženo:
před 11 měsíci
souhlasím
Automaticky přeloženo:
Player0007
Diamant
před 11 měsíci
Jasně, pojďme to natahovat donekonečna… nebo se pro jednou zaměříme na skutečný problém?
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
Lupin
Diamant
Lupin
před 11 měsíci
To je divné, že mi někdo doslova poslal e-mail a ptal se na všelijaké otázky, v podstatě se snažil vydávat za tebe. Ti kovbojové udělají cokoli neuvěřitelného.
Automaticky přeloženo:
TommyTT
Bronz
před 11 měsíci
Administrátoři je nakonec pozastavili
Automaticky přeloženo:
Salamasalama
Diamant
TommyTT
před 11 měsíci
Administrátoři je nakonec pozastavili
Admins finally suspended them
Automaticky přeloženo:
před 11 měsíci
Jo, ale vrátí se s jiným účtem a začne to celé drama.
Automaticky přeloženo:
Player0007
TommyTT
Diamant
TommyTT
před 11 měsíci
Brzy se ti samí lidé objeví znovu pod novými přezdívkami