Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 939)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 939)
To je tak zvláštní, protože když jsem jim poprvé psal e-mail, nenechal jsem tam údaje o kartě. Dostal jsi zpět celou částku? Říkal jsi, že pořád mám 2 tisíce lightů?
Pak, jak jsem říkal, mám 7 tisíc u samotného Mobilumpay.
Jen jsem se chtěl v tomto vlákně zapojit a říct, že už 5 týdnů kontaktuji mbm a oni stále „vyšetřují" mé transakce. Je neuvěřitelné, jak dlouho tento proces trvá. Moje žádosti o vrácení peněz stále nebyly odeslány ani po 5 týdnech od předložení důkazů bance. Jakákoli pomoc je vítána.
Odeslal jsem žádost o vrácení peněz a poskytl jsem údaje o kartě – prvních několik a posledních několik číslic. Třetí den byl převod na kartu proveden.
Ahoj, jsem z toho zmatená, protože Mobilum mi vůbec neodpověděli na lístky, ale od mbmramp jsem dostala vrácené peníze, napsala jsem e-maily tolika lidem, že jsem zapomněla, kdo je kdo 😂 Byla to noční můra, ale mpmramp mi vrátili jen 1200, pořád mi dluží přes 2 tisíce.
Ano, to samé, ale když jsem se podíval na svůj e-mail, nezanechal jsem žádné údaje o kartě, takže jsem byl naprosto zmatený, ale proč vrátili jen určitou částku?
Mbmramp a Mobilum jsou totéž, „mbmramp" je jen zkrácený popis (Mobilum Ramp). Takže veškeré vrácené peníze, které vidíte pod mbmramp, jsou ve skutečnosti od Mobilumu.
Když jste jim poslali e-mail, mohli vás identifikovat podle vaší e-mailové adresy propojené s transakcí nebo účtem. Každý vklad má také v systému zpracovatele jedinečné ID transakce. K přiřazení vrácené částky nepotřebují údaje o vaší kartě – váš e-mail nebo ID transakce stačí k nalezení vašich plateb a odeslání peněz zpět původnímu zdroji.