Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 009)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 009)
Ahoj Simone, jaký je tvůj e-mail? Mám kontaktní údaje na pár těch, které jsi nahlásil a také už měsíce bojuji s propojenými platbami Payop ref Clesrjunction, takže mě velmi zajímá, jak dopadne tvůj případ. Můj e-mail je poppy19741 @ proton .me.
Tři týdny mě blokovali, poslali spoustu e-mailů, můžu se prosím zeptat, co jste přesně říkal/a?
They have blanked me for 3 weeks , sent tons of emails can i ask what you exactly said please ?
Automaticky přeloženo:
před 7 měsíci
Podruhé jsem napsal, že mi peníze ještě nevrátili a že podniknu právní kroky. Pokud si dobře pamatuji, kontaktoval jsem také BD MULTIMEDIA, společnost, která ovládá Toneo.
Často je pro získání vrácení peněz od některých obchodníků nutné kontaktovat jejich mateřské společnosti, které jsou uvedeny ve spodní části webu nebo v jejich obchodních podmínkách.