Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 000)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 000)
Právě jsem dostal odpověď. Styďte se, je to ostuda, že jste partnery takového podvodu. Partnery nelegálních stránek, které podvádějí lidi. Všichni si tady musí přečíst mé tvrzení a vaši odpověď, styďte se... je to tak nechutné.
Automaticky přeloženo:
Gigig
Stříbro
před 10 měsíci
Řekněte mi, jak jste všechny nároky vyřešili, kolik jich vyřešil uživatel, a nastavili jste je vyřešené pro vaše pohodlí.
Ahoj lidi! Mohl by mi někdo pomoct s vrácením peněz od 'Vision Pay'?
Také jsem viděl pár lidí, kteří říkali, že jim lyrbyt vrátil peníze - ale nikdo se nezmínil o tom, jak. Ví o tom někdo něco? Ocenil bych jakoukoli pomoc!
Automaticky přeloženo:
dbeasley41996
Stříbro
před 10 měsíci
Také našel někdo někdy nějakou pomoc na Online DG B? Byl bych za ni moc vděčný!
Viděl jsem, že někomu vrátili peníze z „wert" - má někdo kontaktní údaje na někoho?
Rád se domluvím přes e-mail, pokud to bude chtít!
Automaticky přeloženo:
Gigig
Stříbro
Gigig
před 10 měsíci
Hej, zbývá ti 20 hodin a ty si myslíš, že se vrátíš a budeš se ptát na další informace, abys měl/a dalších 7 dní? To, co se mi stalo, je nepřijatelné, lidi, všichni si to musíte přečíst, protože lidi, je to fakt zlé a fakt smutné.
Hey 20 hours left and you think you will come back asking for other information so you can have other 7 days. What happened to me is unacceptable guys everyone of you have to read because guys is really bad and really sad
Automaticky přeloženo:
před 10 měsíci
A co se stalo? Přesně to, co jsem řekl výše. Je to ostuda a přísahám, že to zveřejňuji, protože možná nejste jejich partneři s maskami superhrdinů.
Automaticky přeloženo:
Lottie48
Lupin
Diamant
Lupin
před 10 měsíci
Ahoj Lupine - jsi tu ještě? Také jsem ti poslal pár e-mailů, protože jsi mi laskavě nabídl pomoc, jak jsem výše uvedl, ale bez odpovědi.
Automaticky přeloženo:
Aellis
Platina
před 10 měsíci
Dostávají lidé od Swipez / Dsol skutečně peníze zpět? Pokud ano, má někdo e-mail, který dostanete po zpracování vrácení peněz? Zdá se to až příliš dobré na to, aby to byla pravda.
Díky
Automaticky přeloženo:
Robster5
Aellis
Platina
Aellis
před 10 měsíci
Poslal jsem jim emaily posledních 7 dní několikrát, ale nikam se nedostal. Mám s nimi asi 9 transakcí za zhruba 10 tisíc liber.
Automaticky přeloženo:
Robster5
Aellis
Platina
Aellis
před 10 měsíci
Poslal jsem jim e-mail
několikrát a nedostal jsem žádnou odpověď, už je to asi 10 dní
Automaticky přeloženo:
svdk9gvg68
Platina
před 10 měsíci
Základní přes Cardaq.co.uk, ostatní už v tomto vlákně na začátku psali, že to možná souvisí se smpay.
Automaticky přeloženo:
LizzieCG
Diamant
před 10 měsíci
Potřebuji pomoc. Bylo mi řečeno, že můžu dostat peníze zpět, ale pouze prostřednictvím krypto peněženky. Nikdy jsem nevkládal peníze přes kryptoměnu, ale říkají, že jiným způsobem vrátit peníze nemohou. Co mám dělat?
Automaticky přeloženo:
Robster5
LizzieCG
Platina
LizzieCG
před 10 měsíci
Který obchodník to nabízí?
Automaticky přeloženo:
Aellis
Robster5
Platina
Robster5
před 10 měsíci
Robe, nejsem si jistý, jestli jsi odpověděl na můj příspěvek, v e-mailu se píše, že ano, ale nic tam není.