Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 007)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 007)
Nenašel(a) jsem žádné kontaktní údaje, právě řeším vrácení peněz v bance.
Automaticky přeloženo:
Vee7842
MarkP
Stříbro
MarkP
před 9 měsíci
Ahoj Marku, já jsem měl s Dsolem úspěch jen a je to před pár měsíci, kdy mi vrátili peníze. Pokud ty s nimi neuspěl, můžu ti poslat, co jsem ti poslal já.
Vidím, že vám Floxyhealth vrátil peníze - mohli byste mi s tím prosím pomoct?
Díky
Automaticky přeloženo:
Praky
Diamant
Danixxx
před 9 měsíci
Myslím, že je to falešná stopa, kontaktuji je už 3 týdny a bohužel neodpovídají 😫
I think this is a false lead , i have contacted them for 3 weeks they dont reply sadly 😫
Automaticky přeloženo:
před 9 měsíci
Ujišťuji vás, že jsou to oni, protože jsem dostal peníze zpět. Ale musíte trvat na svém a vyhrožovat právními kroky.
Automaticky přeloženo:
MarkP
Vee7842
Stříbro
Vee7842
před 9 měsíci
poslal e-mail uživateli [email protected] s uvedením, že od září proběhlo 5 transakcí, ale že jsem od nich dosud neobdržel žádné zboží ani potvrzení objednávky, a s uvedením transakcí a posledních 4 číslic čísla karty.
A to bylo vše, vrátili peníze do 24 hodin.
Automaticky přeloženo:
Vee7842
MarkP
Stříbro
MarkP
před 9 měsíci
Moc děkuji
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Praky
Diamant
Praky
před 9 měsíci
Mohl bych prosím dostat váš e-mail, kdybyste to neměl vadit, byl bych moc vděčný?
Automaticky přeloženo:
Robster5
Vee7842
Platina
Vee7842
před 9 měsíci
Můžete mi poslat, co jste potřeboval/a k vrácení peněz od Dsol pl?
Automaticky přeloženo:
Robster5
Platina
před 9 měsíci
Nevíte někdo nějaké informace o CNSLTITANS? Moje banka se ptá, co jsem koupil kreditní kartou, ale nejsem si jistý, co mám říct, protože o nich nemůžu najít žádné informace.
Automaticky přeloženo:
Robster5
MarkP
Platina
MarkP
před 9 měsíci
Jak se transakce zobrazovaly na vašem výpisu?
Automaticky přeloženo:
SimonP
kristaasle038
Stříbro
kristaasle038
před 9 měsíci
Podařilo se vám je najít?
Automaticky přeloženo:
MarkP
Robster5
Stříbro
Robster5
před 9 měsíci
Promiňte, pro který?
Automaticky přeloženo:
SimonP
SimonP
Stříbro
SimonP
před 9 měsíci
Můžeš, prosím, Lupine, nějak pomoct?
Automaticky přeloženo:
Robster5
MarkP
Platina
MarkP
před 9 měsíci
Ahoj Marku, ta od Floxy, kde ti vrátili peníze, jak se to zobrazovalo na tvém výpisu? Jen se chci zeptat, jestli jsem u nich nějaké měl. Díky.