Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 007)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 007)
Ahoj Marku, já jsem měl s Dsolem úspěch jen a je to před pár měsíci, kdy mi vrátili peníze. Pokud ty s nimi neuspěl, můžu ti poslat, co jsem ti poslal já.
Vidím, že vám Floxyhealth vrátil peníze - mohli byste mi s tím prosím pomoct?
poslal e-mail uživateli [email protected] s uvedením, že od září proběhlo 5 transakcí, ale že jsem od nich dosud neobdržel žádné zboží ani potvrzení objednávky, a s uvedením transakcí a posledních 4 číslic čísla karty.
Nevíte někdo nějaké informace o CNSLTITANS? Moje banka se ptá, co jsem koupil kreditní kartou, ale nejsem si jistý, co mám říct, protože o nich nemůžu najít žádné informace.