Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 008)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 008)
Mám floxybeaty a floxyhealth, ale tvrdí, že mi nic nevrátí, protože mi nic nevzali.
Automaticky přeloženo:
Robster5
Platina
před 10 měsíci
Nevíte někdo o TRNDBM??
Automaticky přeloženo:
Lottie48
Diamant
před 10 měsíci
Jen se snažím pomoci ostatním členům fóra, kteří mi psali e-maily ohledně obchodníků přímo. S některými jsem sice dokázal pomoci, ale našel už někdo informace o následujících obchodnících, které jsem uvedl níže? Úspěšně jsem se zotavil z mnoha obchodníků a nyní jsem v pozici, kdy se mohu chránit před dalším vkladem u kteréhokoli z těchto podvodných operátorů. Chci ale pomoci i ostatním, protože chápu, že pro lidi není vždy snadné vystopovat podrobnosti, a chci zajistit co největší spravedlnost pro všechny, kteří byli zneužiti. Brzy budu sestavovat databázi těchto obchodníků s kontaktními údaji, jmény ředitelů a údaji o registraci společností atd., kterou lze snadno sdílet na vyžádání e-mailem a která bude také zaslána příslušným orgánům:
MDTS
BIGPRO/PROBIG
NWZ
ASTOREDO
PAMARUS
INPICS
COBEA
INNTC
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Lottie48
Diamant
Lottie48
před 10 měsíci
Ahoj Lottie, žádný z nich nemám, ale našla jsem e-mail od velkého profesionála. Nejsem si jistá, jestli je to propojené, ale stojí za to to zkusit, zlato. [email protected]
Automaticky přeloženo:
Lottie48
Danixxx
Diamant
Danixxx
před 10 měsíci
Díky a prošetřím to.
Automaticky přeloženo:
Cocohibs1
Platina
Robster5
před 10 měsíci
Pokud seženeš něco k Escexu, dej mi prosím vědět.
If you get anything for escex please let me know
Automaticky přeloženo:
před 10 měsíci
Ahoj, napiš mi e-mail, možná k tomu mám nějaké informace.
Moc děkuji, mají nějaké webové stránky nebo něco, kde bych mohl najít více informací?
Automaticky přeloženo:
mulattis
Robster5
Platina
Robster5
před 10 měsíci
Opravdu nevím, dostal jsem ten e-mail z fóra..
Automaticky přeloženo:
Anonymized1159
Lottie48
Platina
Lottie48
před 10 měsíci
Vím, že inpics je v České republice, ale v případě potřeby bychom s vámi rádi spolupracovali. Nevadilo by vám sdílet e-maily?
Automaticky přeloženo:
SimonP
Lottie48
Stříbro
Lottie48
před 10 měsíci
Ahoj Lottie,
Můžete mi poskytnout ty, které už máte? Ty, které mi zbývají, jsou:
doplnění plateb
astoredo
asoeta
cybgahabeu
cybgeu
aiart
bigprofesionál
protrx
Vím, že některé hledáte, takže pokud něco najdu, určitě vám to poskytnu. Také vím, že některé byly nedávno zdůrazněny zpracovateli, ale chtěl jsem se jen zeptat, jestli se všemi souhlasí.
Také pro vaši informaci a pro všechny ostatní, co se týče Payopu, myslím, že se někam posouvám. Pokud to vyjde, poskytnu podrobnosti každému, kdo chce vyzkoušet stejnou metodu. Měl bych se ozvat zhruba příští týden.
Co zkoušíš s Payopem? Zkoušel jsem to s nimi a prostě to odmítli, protože tam je platební procesor.
Automaticky přeloženo:
SimonP
Robster5
Stříbro
Robster5
před 10 měsíci
Rád poskytnu podrobnosti komukoli, kdo je bude chtít, jakmile si je budu jistý. Do jisté míry záleží na tom, kde bydlíte, kam finanční prostředky putovaly (v mém případě Clearjunction), kdy byly platby provedeny a která kasina byla použita.
Pokud mám pravdu, mělo by to být precedensem pro většinu těch, kteří jsou ve stejné situaci jako já. Omlouvám se, vím, že jsem vágní, ale nechci v lidech vzbudit naději ani jim dát čas, pokud je to slepá ulička. Jsem si docela jistý, že to tak není, ale brzy by se to mělo zjistit.
Z Payopu nic přímo nedostanete, upřímně řečeno, časem je ukončí a až tohle všechno vyjde najevo, budou na vrcholu seznamu.
Automaticky přeloženo:
Robster5
SimonP
Platina
SimonP
před 10 měsíci
Dobře, jestli mi můžeš dát vědět, moc bych to ocenil.
Automaticky přeloženo:
SimonP
Robster5
Stříbro
Robster5
před 10 měsíci
Rozhodně. Narazil jsem na úzkou se všemi zúčastněnými společnostmi a žádná se nepřihlásila k odpovědnosti. Pokud tohle vyjde, nebudou mít na výběr.
Doufám, že to otevře dveře všem k tomu, aby dostali své peníze zpět, a že tyto firmy konečně budou čelit nějakým důsledkům!
Automaticky přeloženo:
Player0007
Diamant
před 10 měsíci
Nějaké novinky ohledně dobíjení peněženky mpou v Londýně?