Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 984)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 984)
Otázka, když poskytovatel plateb odmítne poskytnout jakékoli informace, co mohu dělat? Protože vím, že katarun stojí za fluenfs, ale oni říkají, že nepotřebují poskytovat žádné informace.
Ust a question when a payment provider refuse to give out any information what can I do ? Because I know katarun is behind fluenfs but they are saying they don’t need to give any information.
Automaticky přeloženo:
před 11 měsíci
Dostal jsi někdy od Katarunu peníze zpět?
Automaticky přeloženo:
Anonymized1181
Diamant
před 11 měsíci
Má někdo kontaktní údaje na TRNDBM?
Automaticky přeloženo:
swolecanuck
intrudes
Stříbro
intrudes
před 11 měsíci
Ahoj, dostal jsi můj e-mail? 🙂
Automaticky přeloženo:
Neustart
Mizu
Zlato
Mizu
před 11 měsíci
Máte nějaké informace o FIIAN?
Automaticky přeloženo:
Neustart
Zlato
před 11 měsíci
Obdržel někdo od společnosti Colibrix Ltd. vrácené peníze?
Automaticky přeloženo:
Neustart
Zlato
před 11 měsíci
Obdržel někdo od Globalfin.uk vrácené peníze?
Automaticky přeloženo:
Praky
Diamant
před 11 měsíci
Jaké informace o něm
Cybgeu Londýn
Automaticky přeloženo:
aysao123
Bronz
před 11 měsíci
Měl někdo v poslední době štěstí se Swipez (d sol pay)? Viděl jsem spoustu lidí, kterým se podařilo získat peníze zpět před pár měsíci, ale v poslední době nic! Už pár dní píšu e-maily, ale zatím nic, doufám, že jsem s nimi nezmeškal šanci!
Automaticky přeloženo:
Player54321
aysao123
Stříbro
aysao123
před 11 měsíci
Taky mě ignorují už 2 týdny.
Automaticky přeloženo:
Player0007
Diamant
před 11 měsíci
Contentpul = Content Pulse LTD Londýn.
Automaticky přeloženo:
Player0007
Diamant
před 11 měsíci
Zkoušel už někdo získat zpět peníze z Plixpay?
Automaticky přeloženo:
skeptical26
Stříbro
před 11 měsíci
Pix
TOPsklep
Přehrát4393
Misys
Základní přes
Kycoin mi zablokoval e-mail
Může mi někdo pomoct, těžko se mi je daří hledat?
Automaticky přeloženo:
Lamonf
Stříbro
před 11 měsíci
Ahoj lidi,
Mám několik bankovních převodů pro Kalimela Limited, myslíte, že je možné je získat zpět? Nebo už někdo dostal peníze zpět z výplatní služby?
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Player0007
Diamant
Player0007
před 11 měsíci
V mých transakcích v Ownrwallet se také uvádí Tallinn, takže se jedná o Transactworld 2? Myslíte, že je to možné?
Automaticky přeloženo:
Danixxx
lbbb85
Diamant
lbbb85
před 11 měsíci
U jaké banky to prosím máte? Co jste říkal, že kupujete, abych si mohl zvýšit své peníze, Revolut to poprvé odmítl.
Automaticky přeloženo:
swolecanuck
Stříbro
aysao123
před 11 měsíci
Měl někdo v poslední době štěstí se Swipez (d sol pay)? Viděl jsem spoustu lidí, kterým se podařilo získat peníze zpět před pár měsíci, ale v poslední době nic! Už pár dní píšu e-maily, ale zatím nic, doufám, že jsem s nimi nezmeškal šanci!
Has anyone had any recent luck with swipez (d sol pay) , saw lots of people able to get refunded a few months ago, nothing recently! I’ve been emailing for a few days but nothing yet, hoping i haven’t missed the boat with them!
Automaticky přeloženo:
před 11 měsíci
Před pár týdny jsem psal e-mail a nic. I když někteří lidé říkají, že vrácení peněz může trvat 2–6 týdnů. Nezapomeňte po 15 pracovních dnech poslat kopii/e-mail i České národní bance, protože to je regulační orgán.