Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 819)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 819)
Váš vyšetřovatel FOS je Revolutu tak hluboko v zadku, že vidí boty mého vyšetřovatele.
Automaticky přeloženo:
Anonymized913
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Toto je můj problém ohledně Mastercard a VISA, které jsou z různých důvodů povoleny pro chargeback u hazardních her. Mastercard ne, Revolut s těmito zločinci stoprocentně souhlasí, jinak by je vyzvedli.
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Gamblur
Diamant
Gamblur
před rokem
To máš najednou! Je to nejslabší reakce, jakou jsem kdy viděl! Proč ti to trvalo tak dlouho!
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Anonymized913
Diamant
Anonymized913
před rokem
Všechny mé chargebacky u mé hlavní banky byly bez problémů provedeny na Mastercard!
Automaticky přeloženo:
Anonymized916
Diamant
Anonymized913
před rokem
Toto je můj problém ohledně Mastercard a VISA, které jsou z různých důvodů povoleny pro chargeback u hazardních her. Mastercard ne, Revolut s těmito zločinci stoprocentně souhlasí, jinak by je vyzvedli.
This is my concern on Mastercard, VISA state chargeback allowed on gambling for various reasons. Mastercard do not, Revolut are 100% in with these criminals otherwise they would have raised them.
Automaticky přeloženo:
před rokem
Problém je, že jsem dostal všechno zpět přes Revolut. Ale napsal jsem, že zboží nebylo doručeno, a že jsem digitální aktiva neobdržel. Myslím, že jen dodržují pravidla Mastercard.
Automaticky přeloženo:
Anonymized916
xbigguyxxx
Diamant
xbigguyxxx
před rokem
Kdy jste podali stížnost na finanční úřad? Chci vědět, jak dlouho jim to trvá.
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Anonymized916
Diamant
Anonymized916
před rokem
Bylo to asi před 9 měsíci
Automaticky přeloženo:
Gamblur
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Zní to podobně jako moje odpověď od nich, je to skoro jako standardní odpověď, že Revolut nemůže udělat nic špatného, i když jejich chatovací agenti neustále lžou, dávají falešné sliby o pokusech o vymáhání finančních prostředků atd., ale FOS to všechno ignoruje a soustředí se jen na aspekt hazardu a viní zákazníka!
Ano, vypadá to hrozně, samé lži a stát na jejich straně. Zkusím podat námitku, pak s tím mám hotovo, prostě se teď nemůžu smířit! Právě jsem vyřídil 4 stížnosti na vrácení peněz, ale pochybuji, že to dostanu potřetí, kdo ví, je to 1600 liber, pak už nic jiného nezkusím. Nemůžu si stěžovat. Od té doby, co jsem sem přišel, jsem zvládl úžasně a teď jsem ve skvělé pozici, nemám půjčku na dům atd., mám jednu půjčku na splacení, žádný dluh na kreditní kartě.
Falcora je noční můra. Nemůžu najít žádný způsob, jak je propojit s britskou společností, i když číslo účtu a kód banky odkazují na účet regulovaný ve Spojeném království.
Poté, co jsem tímto procesem prošel dvakrát se 3 bankami (2x Visa, 1x Mastercard), bych všem ostatním, kteří se na tuto cestu vydávají, řekl, aby se vážně zamysleli, než se o hazardních hrách zmíní, protože budete mít před sebou obrovský boj o to, abyste přiměli většinu bank k navýšení plateb, bez ohledu na to, jak dobrý může být argument. V souvislosti s Mastercard jsou téměř všechna rozhodnutí FOS ohledně Mastercard zamítnuta, takže bych znovu řekl, že neobdrželi zboží od všech nových bank Chase, Monzo, Revolut atd. Vzhledem ke všem zde uvedeným poznámkám bych se jim o hazardních hrách nikdy nezmínil, protože prostě odmítnou, alespoň máte u FOS alespoň poloviční šanci.
Měl někdo v Londýně pobočky „LNGLM Service" a „FIIAN"?
Automaticky přeloženo:
Vkieranc
Vix844
Diamant
Vix844
před rokem
S Payopem žádná šance
Automaticky přeloženo:
Myfreeme
Vkieranc
Zlato
Vkieranc
před rokem
Ahoj, mám také PayOp
Jasně prohlásili, že s tím nemohou nic dělat, protože jsou pouze zpracovateli plateb.
Poslal jsem e-mail Mastercard, že kopírují v Payopu a odhalují jejich pochybné transakce, a mám také důkaz od Payopu, že se jedná o hazardní hry navzdory pravidlům Mastercard.
Také jsem přiložil mediální dokumenty, které ukazují, že Payop toto umožňuje.
Také jsem poslal e-mail FCA a UKGC a doložil důkazy, které to všechno potvrzují.
a přesto i přes to všechno Starling Bank nebude zpochybňovat podvodné a chybně kódované transakce!