Hej hajzle, mám trochu sporu s těmi chlapy, ukázalo se, že nejen že jsou to byte novinky, ale také Eduntage. Obě mi posílají v podstatě kopírování a vkládání e-mailů, obě společnosti provozovali lidé se stejnými příjmeními. V e-mailech požadují mé ID, když jsem odmítl poslat ID. Vše, co jsem poslal, byla čísla karet se skrytými částmi a bankovní výpisy s transakcemi z kopie a banky se všemi osobními údaji zakrytými, jakmile jsem to odeslal, řekli, že nemohou najít tyto transakce, i když jsou jasně vidět, že jsou jasně viditelné na všech výpisech obchodníka i potřebuji své ID . dej mi pauzu Nejsem idiot Vím , jak fungují refundace . Několik jsem jich ve svém čase zpracoval . Jakmile budou mít ID , mohou si vyrobit faktury za nákupy . Také jsem věděl , jak si mohu koupit cokoli z neexistujících webových stránek ? A podle zákonů a práv na ochranu osobních údajů nemusím poskytovat žádné ID, pokud mě nepodezřívají ze spáchání podvodu, což je komické vzhledem k tomu, že oni jsou ti, kdo jsou sledováni kvůli nezákonným transakcím. Kopou se tam po paty, potřebují moje ID. I Cc v mé bance a společnosti CC, ale jak jste řekl, když mi odpověděli, v bankách nekopírovali
U mě DT100 vše v pořádku.
Trochu jsem tu ztratil přehled kvůli spoustě nových, divných lidí, kteří se nesnaží pomoci nebo nehrají podle knihy. Jako ten, kdo řekl, že je manželka, ale v mailech bylo uvedeno „Drahý Isamel".
Posledních pár sporů pro mě odhadovalo konečnou zprávu 09.02, takže doufám, že hotovo v neděli! Doufám, že i vaše spory probíhají dobře.
Jen si tu čtu a snažím se pomáhat ve svém volném čase.
Hezký víkend všem!
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.