Ani se nepokusili pomoct. Bylo to, jako by to bylo plánované. Vložil jsem sázku a snažil se vybrat peníze, a pak jsem viděl, že můj účet je zablokovaný. Kontaktoval jsem zákaznickou podporu a jediné, co mi mohli říct, bylo, že nemohou zrušit zablokování zablokovaného účtu a moje vlastní vložené peníze jsou pryč. Opravdu tomu nerozumím. Říkali, že jde o abnormální sázení??? Za to, že jsem se snažil dosáhnout výše sázky, abych si mohl vybrat. Dosáhl jsem jí poprvé při pokusu o výběr, a pak jsem viděl, že ji zvýšili. Vsadil jsem se, abych se dostal na novou, ukázalo se, že se tam konečně dostal, zkusil jsem vybrat a pak jsem viděl, že můj účet je zablokovaný.
They didn't even try to help. Its like it was planned. I deposited staked and tried to remove my money and next thing I saw was my account banned. Contacted customer care and the only thing they could say is that they can't unban a banned account and my own money I deposited is gone. I really don't understand. They said abnormal betting??? For trying to meet my wager amount so I can withdraw. Reached it first time tried withdrawing, next thing I saw they've increased the wager amount. Staked to get to the new one they point finally got there tried withdrawing and next thing I saw my account was banned.
Automaticky přeloženo: