Od té doby, co jsem v roce 2014 začal hrát online, se věci zdály méně stresující, více výher a téměř žádné spory o výběr.
Ale jak se průmysl vyvíjel a každý den se objevuje stále více platforem, zábava a vzrušení, které tu bývaly, jsou podle mě pryč.
Od roku 2018 jsem dosáhl 4 výher ve výši 10 000 $+ (vím, že to život nemění, ale některé věci to mění) a musel jsem bojovat o 3 ze 4 výběrů. 1 byla oprávněná, 1 nebyla a moje aktuální stále není vyřešena.
Ale co udělá hráč, když se prodejce odtamtud vydá a úmyslně poskytne nepravdivé informace jak KGC, tak Ecogra?
co se stane potom?
Prodejce tento proces zná zevnitř i zvenčí. Poté, co jsem více než jednou prošel oběma regulátory, zdá se mi, že prodejce může jednoduše říct svou verzi příběhu a ten je brán tak, jak jej vysloví, bez ohledu na to, jaký důkaz nebo dokumentaci může mít hráč ve 100% platném znění. Nárok.
Jak spravedlivý a výstižný může být tento proces, když jako hráč musíte poskytnout každý sebemenší detail, abyste měli šanci získat své spravedlivě vyhrané peníze.
Ale jako prodejce jim prostě musíte říct něco úplně jiného, protože je to bráno jako slovo Boží. Bez možnosti, aby tento nebo jakýkoli jiný prodejce úmyslně „nasměroval hráče špatným směrem" nebo mu dával matoucí nebo nejasné pokyny, aby prodejce mohl hráče zdiskreditovat, vymyslet si nějaký vychylující důvod, který zavádí, rozptyluje a nakonec dostane dům. výsledek, který chtějí, a ušetří jim to zaplacení jediného desetníku.
Všichni prodejci tento proces znají a také počítají s běžným nebo dalším krokem, který regulátor učiní.
Dovolte mi, abych se vás zeptal, zda se na vašem stole objevil výběr, který jste jako prodejce považovali za dobrý stack, a jestli jste věděli, že jste dokonce hráli malou roli v tom, že hráč NEZÍSKAL své peníze, pokud odchylka týdne (uveďte nebo vezměte) na to, zda regulátor stále vyšetřoval nebo ne, neuvedl byste jednoho z omylu, s vědomím, že jeho dalším postupem by bylo okamžitě zamítnout tvrzení hráčů jako neplatné?
Osvobodit se z jakéhokoli pochybení A vyhnout se platbě hráči dohromady? Máš zatracená práva.
Buďme realističtí, aniž bychom jmenovali JAKÉHOKOLI z těchto prodejců, kteří tak jako tak ukořistili lví podíl na kanadském trhu, mnohokrát jsem jednal s jejich SupportCenter a oni MILUJE, že rozhodují nebo většinově hlasují v tom, zda dovolí hráči, aby si užíval své výhry. nebo prostě jen dupat své nadějné sny a myšlenky na splacení svého auta nebo čehokoli jiného a nemyslet na to. Jsem si jistý, že všichni sedí, smějí se a jdou na oběd.
VŠICHNI DODAVATELÉ nejsou plakátovými dětmi pro spravedlivé, spravedlivé a nestranné řešení sporů. Bez ohledu na jejich „status" zde nebo na jakékoli jiné herní komunitní platformě a fóru.
Ale co říkáte ..... Máte všechny transakce s žádostí o stažení #, zaznamenané chaty a organizovaná e-mailová upozornění a žádosti o ověření, všechny datované a časově zaznamenané, což bezpochyby dokazuje, že tento prodejce jednal zlomyslně, neeticky a neprofesionálně?
Ano! Ano!! 🙂
No, to je škoda, protože nám řekli svou stranu a to je pro nás dost dobré. Proto musíme váš nárok zamítnout jako neplatný.
A teď mi řekněte, je to spravedlivý, spravedlivý a etický proces řešení sporů? Podle mě se to ani neblíží.
pokud by to bylo spravedlivé (nebo bych měl říci, že by se to blížilo spravedlivějšímu), bylo by to tak blízko skutečnému soudu, jak je to jen možné. Nebo alespoň představa, že "není to, co můžete říct nebo co jste slyšeli, JE TO CO MŮŽETE DOKÁZAT!"
PS.. Nejsem si úplně jistý, jestli bude tento příspěvek schválen, ale doufám, že ano, protože toto je X diskuze, kterou nikde nenajdete. Musí to být, protože je to horší a horší.
"Kdo VÍ, tomu je to jedno...
A ti, kterým to záleží, nevědí..."
Mimochodem, kolik z vás zná SKUTEČNÉ výhody dosažení úrovně 'Diamantový status' v CR Rewards?
Věřili byste mi, kdybych vám řekl, že jen proto, že se dostanete na tuto úroveň a určitě získáte sto cpl ve VIP bodech, ale ty skutečné úžasné věci, které uvádějí v sekci FAQS, že méně než 2 % všech hráčů, kteří se tam dostanou, skutečně dostávají tyto výhody....A nikdy neuhodnete, JAK se rozhodují, kdo je dostane a kdo ne.......