DomůLibrabet Casino recenze
Librabet Casino recenze
Přijímá hráče z České republiky
Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Najít službou Google
VPN není povolena
Platební metody
Zobrazit vše (20)
  • Neteller
  • Skrill
  • PaySafeCard
  • Payz (ecoPayz)
  • Mastercard
  • VISA
  • Giropay
  • Postepay
Limity pro výběr
 mesíčně
175 000 Kč
 za den
12 500 Kč
Rabidi N.V.
2018
> 100 000 000 Kč
  • Curaçao (Curaçao Antillephone N.V.)
PřehledBonusy1Uživatelské recenze14Index bezpečnostiDiskuze31Platební metody 20
Doporučená kasina pro vás
Luckybet Casino Logo
1.Luckybet Casino
Guru výběr
Forbes Casino Logo
2.Forbes Casino
Skvělá zákaznická podpora
Sazka Hry Logo
3.Sazka Hry
Celkově dobré kasino
Betano Casino CZ Logo
4.Betano Casino CZ
Celkově dobré kasino
Zobrazit více

Librabet Casino casino recenze

Pečlivě jsme prozkoumali Librabet Casino a dostalo od nás velmi vysoký index bezpečnosti, což je vůbec nejlepší hodnocení, které u nás může kasino získat. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože Librabet Casino je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též pozitivně ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je Librabet Casino středně velké online casino vzhledem k jeho příjmům. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

V současné době máme v naší databázi 0 stížností přímo o tomto kasinu a 12 stížností na další příbuzná kasina. Kvůli těmto stížnostem jsme tomuto kasinu dali celkově 1 068 černých bodů, z nichž 1 068 pochází z příbuzných kasin. Více informací o všech stížnostech a černých bodech najdete v části "Vysvětlení indexu bezpečnosti" této recenze.

Na základě všech informací uvedených v této recenzi a velmi vysokého indexu bezpečnosti můžeme jednoznačně říct, že kasino Librabet Casino je skvělým místem k hraní. Pokud hledáte perfektní online kasino, doporučujeme vám vyzkoušet právě tohle.

Bonusy

Bonus bez vkladu:
Nedostupný

Platební metody

Platební metody
Zobrazit vše (20)
  • Neteller
  • Skrill
  • PaySafeCard
  • Payz (ecoPayz)
  • Mastercard
  • VISA
  • Giropay
  • Postepay
Limity pro výběr
 mesíčně
175 000 Kč
 za den
12 500 Kč

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Video poker
Bingo
Sázení
Baccarat
Jackpotové hry
Live hry
Žádný poker
Craps a hry s kostkami
Keno
Stírací losy
Sázky na eSporty
Crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka česky
Všechny jazyky (13)
Zákaznická podpora v češtině
Všechny jazyky (11)
Live chat v českém jazyce
Všechny jazyky (11)

Výrobci her
Zobrazit vše (110)

  • Apollo Games
  • Synot Games
  • NetEnt
  • Playtech
  • Nolimit City
  • Betsoft Gaming
  • Red Tiger Gaming
  • Pragmatic Play

Pro

  • Webová stránka podporuje mnoho jazyků
  • Obrovský výběr her
  • Široký výběr her s live krupiérem
  • Podporuje mnoho způsobů platby

Proti

  • Nízké limity výběrů pro nové hráče
  • Bonusy nejsou k dispozici pro všechny země

Zajímavá fakta

  • Mezinárodní kasino
  • Společnost se zaměřuje na kasinové i sportovní sázení
Autor a garant: Jannete Hills Naposledy aktualizované: 28.1.2024 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy (1)

Librabet Casino bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností Librabet Casino, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (14)

Recenze uživatelů na Librabet Casino

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s Librabet Casino. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Malé množství recenzí

Hodnotilo 14 uživatelů

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

• před 4 měsíci
zloději, ti nikdy nedají výběr. vyhýbat se. nejprve vám řeknou, že vaše peníze dostanu do 3 dnů. později vám řeknou, že máte přednost a finanční oddělení vám zaplatí co nejdříve. vyhněte se jim, jsou to zloději a nikdy vám nevyplatí výhru.
  • podvodníci
• před 7 měsíci
Hrál jsem ve více kasinech pod stejným vedením.
Moje zkušenost s Librabetem byla ze všech těchto nejhorší.
Vše funguje jako na webu a her je více a fungují správně a žádné problémy.
Můj jediný problém je, že jsem dostal e-mail a SMS s reklamou na 100% bonusový vklad a také jsem viděl, že bonus na mém účtu je nárokovatelný, ale poté, co jsem provedl vklad, mi bylo řečeno, že byl zamítnut na základě rozhodnutí vedení. Poté jsem hrál se svým hrubým vkladem a podařilo se mi provést výběr, ale už je to více než týden a několikrát jsem kontaktoval podporu a bylo mi řečeno, že se snaží přesunout rychleji, ale nic se neděje. V podmínkách říká, že do 3 dnů zpracujte žádosti o výběr, ale zdá se, že je to alespoň 8-9 dní.

Upravte zde: Čekal jsem 9 dní a bylo mi řečeno, že je vše v pořádku, ale nyní byl můj zůstatek vrácen na můj účet a bylo mi řečeno, abych zkusil výběr znovu kvůli technickým potížím. Platbu jsem dostal 9. den po žádosti
  • Hry fungují správně
  • Web působí moderně
  • Dobré bonusové podmínky
  • Livechat odpovídá rychle
  • Dlouhá doba stažení
  • Nekalá reklama na bonusy, které nejsou hráči poskytnuty
• před 8 měsíci
Librabet mi bezdůvodně uzavřel účet a ukradl téměř všechny peníze. Účet byl bezdůvodně uzavřen a je mi jedno proč, ale peníze musí být zákazníkovi vráceny, nejsou odcizeny. Nechtějí, abych si s nimi už hrál... ok, ale peníze se vyplácejí, ne kradou. Měl jsem na účtu skoro 1000 PLN a po měsíci trápení e-maily jen stahují... 60 PLN (!!!).
  • grafika stránky
  • intuitivní stránka
  • zavřel můj účet bez důvodu
  • ukradl mi téměř všechny peníze na mém účtu
  • 100% podvod a mohou váš účet kdykoli bez důvodu uzavřít
• před rokem
Kdybys mohl, dal bych -1.
Měl jsem naslouchat lidem, kteří zde hlásili své zkušenosti. Za prvé nedávejte toto špatné hodnocení, protože jsem prohrál, od začátku je jasné, že všechno štěstí je náhoda atd. Tak to má být, ale tady mám své pochybnosti
Průběh hry se vždy opakuje, nejprve malý zisk k přilákání, pak se zisky ve hrách zmenšují a zmenšují, až po krátké době jsou zisky vždy nižší než sázka. Pokud ve hře získáte bonusová zatočení, což se stává velmi zřídka, výhra je směšná, nevím, jak k ní vůbec může dojít. Například sázka je buď 0,20 centu nebo 0,4 centu. 12 bezplatných zatočení × multiplikátor navýší za výhru ve hře (megaway) na konci × 8 na × 12, ale výhra v zatočeních zdarma nikdy nepřesáhne 1,20 EUR, jak to funguje? kotouče začnou skákat, takže hra začne špatně běžet, takže nezískáte výhru. Cokoli se stalo náhle krátce před chybou spojení s vysokým ziskem, jste vyhozeni ze hry, žádný zisk a peníze pryč stále více jako sázka. Bylo mi slíbeno, že po dalším vkladu dostanu 50 roztočení zdarma, musím se ohlásit. Vklad nahlásil pouze poradce zákazníka, který údajně nevidí předchozí historii chatu. A samozřejmě žádná bezplatná otočení. Byla zde použita nová kreditní karta pouze jednou. O 1 den později chtěli s touto kartou provést podvod s daty. Kdyby moje banka neodpověděla, přišel bych o peníze. Pokud mi někdo nevěří, můžete mi napsat a vše dokázat.
Už tam nikdy nezaplatím.
Oh, tak jsem zapomněl Pokud byste měli vyhrát, na začátku je trvání výplaty navždy, takže dokud už nebudete mít chuť čekat a znovu se sází, bylo to v pořádku, byla to moje chyba, ale po 9 dnech už ne už nemám chuť čekat
  • Výběr hry Možnosti vkladu
  • Vše kromě výše uvedeného
• před 2 roky
Dobré hry. Software je pěkný a čistý.
S výběrem finančních prostředků budete mít problém. Minimálně 1 týden
  • Dobré hry
  • Výběry
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre Librabet Casino

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro Librabet Casino. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Velmi vysoký9.4/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o velmi velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina spravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči nepodávali stížnosti, případně v nich zmínili velmi nízkou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina neutrální dopad
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Další faktory

  • Nízký limit pro výběr: 35 000 S/. / měsíc

Stížnosti na Librabet Casino a jejích přidružené kasina (759)

759Všechny33Otevřené12Nevyřešené291Vyřešené423Odmítnuté

Stížnosti přímo na Librabet Casino

Stížnosti na přidružené Cadabrus Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 400 INR
Cadabrus Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 23.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 119 zł
Cadabrus Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 23.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Cadabrus Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 22.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 120 €
Cadabrus Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 3.5.2021

Stížnosti na přidružené Zulabet Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$3 170
Zulabet Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 29.3.2022

Stížnosti na přidružené Casinia Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 23.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 81 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 33 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 12.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 190 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 7.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 500 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 191 zł
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 31.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 19 000 R$
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 623 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 8.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 10.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 47 107 руб
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.9.2020

Stížnosti na přidružené Rabona Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 $
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 7.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 25 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £500
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 996 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 350 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 600 zł
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 5.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$1 500
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 2.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 065 R$
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 R$
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 80 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 10.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 650 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 441 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 31.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.6.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: ??
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 23.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.12.2019

Stížnosti na přidružené Wazamba Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 S/.
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 S/.
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 25 $
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 8.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 13 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 60 000 ₦
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 300 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 10.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 500 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 5.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 35 000 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 31.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$45
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 458 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 25 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 520 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 31.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 710 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 700 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 936 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 45 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 16.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 ฿
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 165 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 850 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R1 400
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 000 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 030 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 25.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 126 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 659 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 000 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 284 R$
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 300 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 8 000 R$
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 23.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 650 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 000 R$
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 1.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 40 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 200 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 280 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 25.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: NZ$20
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 148 R$
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 27 500 Kč
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 2.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 280 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.12.2020

Stížnosti na přidružené Nomini Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 1.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 7 600 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 450 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 167 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 23.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 40 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 8.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 751 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 131 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 7.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 300 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 25.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 067 $
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 7.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 311 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 5.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 970 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 8.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 11 000 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 110 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 7.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 180 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 16.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 550 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 000 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 687 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 10.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 370 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 950 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 100 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 900 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 160 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 20 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 600 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 16.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 000 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 947 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 16.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 7 900 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 16.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 000 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 10.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 23.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 300 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.9.2021