Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 997)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 997)
Přijde mi divné, že vracejí jen určitou částku. U jaké banky jsi? Vyžádali si pro tebe všechny chargebacky?
Automaticky přeloženo:
w14bubble
Robster5
Stříbro
Robster5
před 9 měsíci
Revolut. Ano, zvýšili je, ale jako 10 a 12 z nějakého důvodu mě trochu štve, že kdyby je udělali všechny najednou, tak bych je měl všechny.
Přesto je to lepší než nic a ukazuje to, jak se bojí a chtějí se vyhnout problémům tím, že vrátí peníze do několika hodin.
Automaticky přeloženo:
Robster5
w14bubble
Platina
w14bubble
před 9 měsíci
Možná si to Revolut začíná uvědomovat. Jsem s nimi a vybrali jen asi 4/12. Za 4 jsem jim ale dostal vrácené peníze. U zbývajících mi řekli, že je nemohou vybrat, a nikdy jsem peníze nedostal zpět. Kupodivu vybrali jen ty menší transakce. S těmi vyššími už nic neudělali, platí to i pro tebe?
Automaticky přeloženo:
Robster5
w14bubble
Platina
w14bubble
před 9 měsíci
dsolpay, jsou ty, které by nezvýšili. Platí to i pro vás?
Automaticky přeloženo:
w14bubble
Stříbro
před 9 měsíci
Vychovali je všechny, ale ne společně v jednom nároku.
To byl jen jeden obchodník, já jich měl asi dvacet. Většinu větších sehnali, ale ty menší ne, i když jen za jeden jsem dostal něco zpět, je to polovina těch z Bas Via, ale bylo to teprve ve čtvrtek, takže doufám.
Automaticky přeloženo:
svdk9gvg68
Platina
Lupin
před 10 měsíci
Potřebuje někdo pomoc s vrácením peněz nebo konkrétně s obchodníky? Napište mi jméno a já vám odpovím, až se vrátím z práce.
Mám tabulku se všemi nejlepšími procesory SoftSwiss a můžu vám pomoct. Napište mi prosím zprávu.
anyone need any help with refunds or merchants in particular? Drop the name and I will reply when I get home from work.
I have a spreadsheet of all the top softswiss processors and can help. Drop a message anybody