Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 995)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 995)
Můžeš je zkusit, ale upřímně bych se s tím neobtěžoval, nejlepší by bylo je prostě nahlásit. Kontaktoval jsem je už přes 50krát, ale žádná odpověď, i když jsem se důkladněji spojoval s jejich zaměstnanci, žádná odpověď. Pokud bys měl nějakou radost, dej mi vědět.
Ano, to je Elegro, existuje platební terminál třetí strany, taky jsem je kontaktoval a oni s tím nic nedělají. Moje banka mi také řekla, že NIKO TPF je provedl jako hotovostní transakce, takže neexistuje způsob, jak si vyžádat vrácení peněz.
Monzo mi dnes řekli, že mi za 2 měsíce uzavřou účet, hádám kvůli chargebackům, ale vůbec s nimi nevypořádali dobře a budu to dál řešit s ombudsmany, protože Monzo to opravdu pokazil. Mohl by mi někdo poradit, jestli by na mě nemohli použít fix CIFA?
VPN Services Ltd (registrační číslo společnosti 12981874) registrovaná v The Toll House, 115 High Street, Smethwick, West Midlands, Spojené království. Kód 945 by mohl být instalační kód.
Existují 2 společnosti Escex, jedna ve Spojených státech a jedna v Brazílii, které také používají chatgpt k vyhledávání, ale v informacích o transakcích by vám to mělo ukázat hrubou představu o tom, kam platby z dané oblasti směřovaly, nebo si o to můžete požádat v bance.
Je jistě vysoce nepravděpodobné, že by banka mohla v této situaci na někoho uvalit ochrannou známku CIFA. Snažíme se jen získat peníze zpět od firem/lidí z legitimních důvodů?