E-mail 3/3 Moje stížnost se týká odmítnutí storna ze strany Barclays, nikoli zastavení transakcí. Toto již bylo upřesněno v předchozí komunikaci.
V ideálním případě by se mělo jednat o vrácení peněz bez prodlení, protože jsem v dobré víře vůči vám vymazal platbu na kartě, ale nyní mám ztrátu přibližně 1425 liber, což mi způsobuje potíže.
• Obecné pokyny FOS – 75 dní podle tohoto zákona, takže banka by mohla nést odpovědnost za náklady, pokud nebude žádost zpracována – Upozorňujeme, že nyní je to více než 30 dní.
• Více případů – četné pokyny FOS k případům, které by banky měly neprodleně vznést, pokud jsou splněna pravidla systému, jsou v mém případě, má to šanci na úspěch a jako státní obchodník FOS může buď přijmout, nebo napadnout. FOS rovněž uvádí, že není na bance, aby rozhodla o výsledku, protože může zajít až tak daleko, jak je potřeba, prostřednictvím arbitráže.
Nyní uvedu další otázky týkající se stížnosti, podání stížnosti, několikrát jsem volal na oddělení pro stížnosti, abych to prodiskutoval a poskytl další informace, a upozorňuji, že jsem zranitelný, což bylo zaznamenáno loni. Závislost na hazardních hrách je podle NHS klasifikována jako duševní onemocnění a je třeba zvážit i následující.
• Zákon o duševní způsobilosti z roku 2005 poskytuje podrobné informace týkající se osob, které nejsou schopny činit informovaná rozhodnutí kvůli poškození mozku. Mám pocit, že jsem v souladu se zákonem postrádal způsobilost ohledně utrácení a závislosti, a upozorňuji, že jsem byl od roku 2019 vyloučen z licencovaného hazardu (důkazy již byly poskytnuty týmu pro řešení sporů). Jak „podvod" pokračoval, můj duševní stav se stále zhoršoval. Viz předchozí informace, toto bylo nastíněno loni, takže se nejedná o nové informace. (Viz poznámky pro Michaela, že tyto cíle jsou na lidi na Gamstopu.)
• FCA očekává, že regulované firmy pochopí rozsah a charakteristiky zranitelnosti, které existují na jejich cílovém trhu a u jejich zákaznické základny. A pochopí dopad zranitelnosti na potřeby spotřebitelů na jejich cílovém trhu a u jejich zákaznické základny tím, že si položí otázku, jakým typům újmy nebo nevýhod mohou být jejich zákazníci zranitelní a jak by to mohlo ovlivnit zkušenosti a výsledky spotřebitelů. Proč se mé výdaje nevyšplhaly na téměř 2700 liber během krátkých sezení, mnoho z nich bez 3DS?
• Zranitelnost související s hazardními hrami může ovlivnit zapojení lidí do finančních služeb, negativně ovlivnit rozhodování a vést ke špatným výsledkům.
Myslím, že výše uvedené body nebyly zohledněny nebo dodrženy.
V případě sdělených sporů by byly vyhodnoceny všechny zaslané dodatečné informace s uvedením kódů, doporučení/rozhodnutí FOS a záznamu UKGC.
Dnes jsem volal do oddělení sporů a řekli mi, že dopis byl odeslán 17., že spory byly zamítnuty. Paragraf 75 se nevztahuje na hazardní hry, s čímž nesouhlasím, ale chargeback ano, protože neexistuje vyloučení z VISA (i v případech FOS).
Oprava – Stížnosti na posouzení dodatečných informací s ohledem na předchozí stížnost ze září 2024, v níž byly vzneseny stejné problémy podle bodu 12.7, posouzení všech připojených informací a informací v tomto dopise, poté vznesení námitek podle PRAVIDEL VISA CHARGEBACK RULES 12.7 ohledně neplatných údajů a nabídky kompenzace za potíže a rozrušení způsobené neustálým pronásledováním a efektivním řešením sporů.