Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 412)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 412)
Jdi rovnou do Skrillu, vrátili mi peníze hned poté, co jsem si stěžoval, když přes ně před časem proběhly platby. X
Automaticky přeloženo:
Lila2025
Danixxx
Stříbro
Danixxx
před 3 měsíci
Nevím, zasekl jsem se u transakcí, přišlo mi spousta peněz jako PaymentIQ, ale prostě neodpovídají, takže nemám tušení 😞
Automaticky přeloženo:
Lila2025
Org1991
Stříbro
Org1991
před 3 měsíci
Už je to tady na fóru, na záchodě jsem zveřejnil jeden podobný, poslal jsem ho a oni mi vrátili peníze.
Automaticky přeloženo:
Thomas-091
Zlato
před 3 měsíci
Nemáte prosím někdo podrobnosti k těmto věcem???
SNAPBUDGET AI
K2P
PLAYT
SKILLZFUN
LEXIVER
EROCE
ŠAPDIRU
PRILING
SOFEVO
DAWORIMO
BRTNET
NWZ
EFEREINT
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Aellis
Anonymous123
Platina
Anonymous123
před 3 měsíci
Ahoj kámo, DSOL PAY a SWIPEZ 1 jsou z České republiky - jejich provoz probíhal pod DRAPH SOLUTIONS - Česká národní banka je v lednu 2026 uzavřela kvůli nelegálnímu zpracování.
Všechny mé transakce s těmito platbami byly z června/července/srpna - takže si myslím, že kdybyste nyní provedli chargebacky, vynechali byste 120denní lhůtu od Mastercard/Visa.
Abych byl upřímný, nejsem si úplně jistý, co víc se s tím dá dělat – měl jsem úspěšné případy pro DSOL PAY – ale tohle bylo už dávno.
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
Lila2025
před 3 měsíci
Jdi rovnou do Skrillu, vrátili mi peníze hned poté, co jsem si stěžoval, když přes ně před časem proběhly platby. X
Go straight to Skrill they refunded me directly after I complained when payments went through them a while back. X
Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci
Co říkáš na Skrill, prosím, načtěte si je?
Automaticky přeloženo:
JosieRosie46
Platina
před 3 měsíci
Pokud má někdo ve svých výpisech e-mailem PLAYCTR
[email protected] Potvrdili, že vrácení peněz bylo v plné výši zpracováno do 1 pracovního dne od mého e-mailu.
Aktualizuji, jakmile budou vráceny peníze!
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
Lila2025
před 3 měsíci
Go straight to Skrill they refunded me directly after I complained when payments went through them a while back. X
Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci
Ahoj, jak dlouho po kontaktování Skrillu ti prosím vrátili peníze?
Automaticky přeloženo:
Emyjay20
Zlato
před 3 měsíci
Měl někdo v poslední době štěstí s Cardaqem? Už je to týdny, nikdo neodpovídá.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
jimmi88
Zlato
před 3 měsíci
Sleduji je denně a od aktualizace asi před třemi týdny stále nic. Je zřejmé, že se zdržují.
Automaticky přeloženo:
jimmi88
jef10mur
Zlato
jef10mur
před 3 měsíci
Bojím se, že se neomlouvám
Automaticky přeloženo:
LizzieCG
Diamant
Lila2025
před 3 měsíci
Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci
Koho jste kontaktoval/a?
Automaticky přeloženo:
Hansy57
Lila2025
Zlato
Lila2025
před 3 měsíci
Co jsi napsal Skrillu?
Automaticky přeloženo:
Org1991
Lila2025
Diamant
Lila2025
před 3 měsíci
Loo smazal příspěvek
Automaticky přeloženo:
jimmi88
Zlato
před 3 měsíci
Lidé, kteří dostali od Wertu vrácení peněz, co jste jim řekli? Řekli mi jen, že kryptoměna byla doručena a odmítnuta?
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
svdk9gvg68
před 3 měsíci
Nebyl to samotný Skrill, ale firemní citronový kvíz, peníze vrátili rychle.
It wasn’t skrill themselfs but a company lemon quizzy, they refunded quickly,
Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci
Takže jsi nevrátil Skrill a kdo je Lemon, prosím ťukni.
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
Zlato
před 3 měsíci
Ahoj, potřebuji informace o reklamě na 14Ylide , je to totální tok chybných kódů.