Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 614)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 614)
Časový rámec pro vznesení stížnosti poté, co byl odvolán zpět, je obvykle poměrně krátký, takže jste jej možná nechali příliš dlouho. Vyplatí se to nejprve ověřit u vaší banky.
Automaticky přeloženo:
Mizu
Stříbro
před rokem
Dobře, takže právě teď jsem 100% konečně našel Onlined*DG, dám jim týden na to, abych zjistil, zda dají nějakou odpověď, a já mohu nejprve vyrovnat své refundace a poté sdílet informace.
Jen abychom dali naději ostatním, aby mohli jít zboží, které neobdrželi, nebo získat náhradu, pokud budeme mít štěstí, ale prosím, neposílejte mi teď spam.
Automaticky přeloženo:
dbeasley41996
Mizu
Stříbro
Mizu
před rokem
Velký! Informujte nás. Vzal jsem zpětné zúčtování přes revolut, zatím za týden. Zatím nic neslyšel.
Je tu někdo, kdo má historické transakce z doby před několika lety a chce je zpochybnit? Mám pocit, že pokud Monzo začne přijímat zpětná zúčtování od lidí, pak začnu prošetřovat své staré bankovní výpisy.
Automaticky přeloženo:
WhoNext
Stříbro
Mizu
před rokem
Jsem si jistý, že jsem včera v noci našel Terrvers, dám jim týden na odpověď, i když pro potenciální vrácení peněz, než odejdu, zboží neobdrželi a pak můžu sdílet informace, abych udělal totéž.
Pretty sure I found Terrvers last night, gonna give them a week to respond though for a potential refund before I go goods not received and then I can share info for rest to do the same.
Automaticky přeloženo:
před rokem
Obdrželi jste odpověď?
Automaticky přeloženo:
WhoNext
Stříbro
Lottie48
před rokem
Myslím, že jsem možná našel i Terrversy, ale stejně jako vy čekáte na jakýkoli náznak řešení, než se o něco podělím
I think I may have found Terrvers as well but like you waiting for any hint of a resolution before sharing anything
Automaticky přeloženo:
před rokem
Měl jsi štěstí?
Automaticky přeloženo:
Cr2023
Stříbro
před rokem
Kdokoli má tušení, kdo to je
vak
Jptn
bílý
Rrog
dzl
vše pod zábavou na revolutu
Chci se hádat s revolutem, ale nemám jak kontaktovat, kdo jsou
Automaticky přeloženo:
Anonymized916
Cr2023
Diamant
Cr2023
před rokem
Dokonce i legální kasina přicházejí na revolutu jako zábava
Automaticky přeloženo:
Cr2023
Kelly1234
Stříbro
Kelly1234
před rokem
Ahoj
co jsi jim napsal do mailu?
a také jste zvýšili zpětná zúčtování u banky
Díky
Automaticky přeloženo:
Anonymized916
Anonymized1159
Diamant
Anonymized1159
před rokem
Jak ale? Pokud uplynula 120denní lhůta pro zpětné zúčtování? Kdyby něco, byla by jen náhoda, kdyby to média přinesla na světlo a my bychom dostali automatické refundace
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Gojira7346
Vkieranc
Diamant
Vkieranc
před rokem
Mám stejného obchodníka, nic na něm a používá digitální zboží/herní MCC
Automaticky přeloženo:
Cr2023
Anonymized916
Stříbro
Anonymized916
před rokem
Myslím, že jsou všechny spojené s binance, abych byl upřímný, jsou to jediné, které vidím s mincemi uvedenými na bance
Automaticky přeloženo:
JosieRosie46
Platina
před rokem
Jen jsem se chtěl podělit, vypadá to, že Santeda již nepřijímá vklady prostřednictvím Falcora Finance - Kontroloval jsem svou historii vkladů, abych pomohl s odesláním dalších e-mailů a odstranili platby Sepa ze své sekce vkladů.
možná se někam dostáváme, mám pocit, že falcora uzavřela své účty nebo s nimi přestala obchodovat. Více než pravděpodobně kvůli stížnostem a e-mailům od nás všech!!!
Automaticky přeloženo:
Lloydie2525
Stříbro
před rokem
Může někdo vysvětlit věc Falcora Finance/Santeda?
Poslal jsem tisíce do Falcora Finance, ale všechny prostřednictvím monzo převodů, předpokládal jsem, že neexistuje způsob, jak je získat zpět. Bylo to pro GodOdds, Roletto atd. a všechny jejich sesterské stránky.
Automaticky přeloženo:
JosieRosie46
Lloydie2525
Platina
Lloydie2525
před rokem
Ani se nepokoušejte navýšit u své banky – zavřou vám účet. V tuto chvíli můžeme pouze bombardovat je a Nucleus365 e-maily a informacemi s žádostí o vrácení peněz
Automaticky přeloženo:
Anonymized916
JosieRosie46
Diamant
JosieRosie46
před rokem
Všechny stránky santeda mi zablokovaly přístup, protože jsem kontaktoval falcora finance. Naštěstí jsem již získal svou historii vkladů z každého kasina, abych dokázal, že usnadňovali transakce.
Automaticky přeloženo:
JosieRosie46
Anonymized916
Platina
Anonymized916
před rokem
Zablokovali většinu mých, ale nějakým způsobem nebyla zablokována sázka na kosmo.
Jsem tak šťastný, že jsem v prostoru, kde necítím potřebu na to hrát se vší prací, kterou vynakládáme na to, abychom dostali náhrady. Jen doufám, že se všem nakonec podaří vše vrátit
Automaticky přeloženo:
Anonymized916
JosieRosie46
Diamant
JosieRosie46
před rokem
S jedním z webů jsem vyhrál 210 tisíc. Rolletto. Raději bych to měl, ale nedostal jsem ani cent. Několikrát odmítli mé výběry, přestože byly ověřeny. Další příklad jejich nelegálního provozu.
Automaticky přeloženo:
RedAlice
Cr2023
Zlato
Cr2023
před rokem
Nemyslím si, že ze zákona mohou sdílet vaše osobní údaje s nikým jiným než s orgány činnými v trestním řízení.