Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 613)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 613)
Takže jsem onehdá napsal o tom, že společnost Monzo odmítla moje zpětná zúčtování, dnes jsem obdržela další refundaci od 'Spaympf Orb' - jen ukazuje, že obchodník musí být upozorněn, i když je zpětné zúčtování zamítnuto.
Takže nikotpf coolcs2 ltd a nikotpf zenit marketing mají stejnou adresu v Londýně. Oba polští občané. Našel jsem uvedeného vlastníka společnosti coolcs 2 ltd na linkedin a pošlu e-mail jeho dalšímu zaměstnavateli, aby věděl, jaký typ delikventů najímá.
Myslím, že podám stížnost na natwest ohledně toho, jak zamítli mé nároky minulý rok (květen), a možná znovu uvedu, že služba nebyla přijata, a zmíním se o pravidlech mcc?