Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 548)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 548)
Ahoj, podařilo se ti to s nimi nakonec vyřešit? Stále mi říkají, že nemohou najít mé transakce, i když jsem jim poslal černé na bílém, že se k nim moje peníze dostaly.
Automaticky přeloženo:
exodus1
Agora
Platina
Agora
před rokem
Bohužel ne, jen jsem místo toho vyžádal zpětná zúčtování u své banky
Automaticky přeloženo:
Agora
exodus1
Zlato
exodus1
před rokem
Viděl jsem, že tady na platformě je někdo, kdo uspěl přímo u nich. Mám Revolut a osobně mi Revolut vůbec nepomohl, také se bojím u nich iniciovat vrácení peněz.,
Automaticky přeloženo:
exodus1
Agora
Platina
Agora
před rokem
Myslím, že jsem byl první, kdo skutečně našel jejich kontaktní údaje, takže to musí být jen štěstí. Odpovídali mi, ale teď už ani neodpovídají na žádné e-maily. Zkoušejte dál revolut. Měli byste jim zavolat, pokud můžete
Automaticky přeloženo:
deejayh12
Bronz
před rokem
Předložil několik sporů jako podvod dvěma mým samostatným bankám. Bude aktualizovat, co se stane. Nechtěl jsem jít cestou zboží a služeb ve strachu, že budou odmítnuti, protože zjistí, že je to hazard.
Automaticky přeloženo:
trickytrees
Gojira7346
Bronz
Gojira7346
před rokem
Ahoj,
Jen by mě zajímalo, kde jste viděli Maria Fioriniho ve spojení s hraním Santeda. Nemáte na to náhodou důkazy? Snažím se dát dohromady nejlepší možný případ se svou bankou proti Santedě. Vzhledem k Mariově historii v tisku podvodných aktivit si myslím, že mi to výrazně pomůže.
Automaticky přeloženo:
trickytrees
Anonymized1159
Bronz
Anonymized1159
před rokem
Ahoj mrkrm,
Je možné, že byste mi mohl pomoci s mým případem proti Santedovi? Omlouvám se, že se ptám, a náš rozhovor bude 100% důvěrný a soukromý. Pracoval jsem na své situaci posledních šest měsíců a mám pocit, že se možná na Santedě zdi trochu uzavírají, ale možná budu potřebovat trochu více tlaku, abych se dostal přes čáru.
Napište mi prosím na adresu pokud nechcete psát veřejně. Nebudu kopírovat a vkládat nic, co mi pošlete, do žádného e-mailu. Hledám jen trochu rady a obecného postrčení správným směrem, jestli to, co dělám, je správná cesta.
Podařilo se někomu najít online dg? Nebo cyber*play?
Automaticky přeloženo:
deejayh12
bigbeef
Bronz
bigbeef
před rokem
Upřímně, právní důsledky bych se příliš nebál. Nejvíce očekávám, že se stane, že odmítnou tvrzení o podvodu a budou očekávat, že splatím jakýkoli provizorní úvěr, který jsem obdržel. Pokud nezpochybňujete šíleně vysokou částku v dolarech, měli byste být v pořádku.
Jen jsem řekl, že jsem nerozpoznal transakce a dokonce ani obchodníka, protože to byla jen náhodná písmena a čísla. Hádám, že v těchto sporech zkontrolují pár věcí, jako je IP (což je špatné) a kontaktují obchodníka. Doufám, že IP pro nás není problém. Pokud obchodníka kontaktují, neodpoví, protože to, co dělají, je nezákonné a banka by měla stát na naší straně. Držíme palce.
Vyžádal jsem si všechny osobní údaje o mně od Donbet a oni moji žádost zamítli a uzavřeli můj účet a řekli, že je odpovědností banky poskytnout mi informace o transakci a jaké informace jsou součástí transakcí
Automaticky přeloženo:
babsbh
Zlato
před rokem
Ví někdo, kde nahlásíme společnost, když odmítne poskytnout SAR nebo odmítne žádost GDPR?
Díky
Automaticky přeloženo:
Lakita1994
xbigguyxxx
Stříbro
xbigguyxxx
před rokem
Takže jsem čekal na počáteční čas, který byl asi 48 dní. Uzávěrka byla zítra, ale oni odpověděli dnes a banka se rozhodla v této věci stát na jejich straně. Odpověděli, i když to bylo po pravidle 45 dnů od Mastercard, takže bůh ví. Bylo to kolem 1000.
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Lakita1994
Diamant
Lakita1994
před rokem
Ok, jsem trochu zmatený, můj případ byl asi 50 dní, pak vyvrátili zpětné zúčtování, teď to bylo dalších 45 dní poté, co jsem se k nim vrátil, takže to bylo asi 95 dní.