Jen aktualizace.
Měl jsem transakce ve své bankovní aplikaci, kde bylo uvedeno Nákupní platba. Když jsem šel do informací o transakci, stálo tam webmosac london. Zeptal jsem se zde, zda má někdo informace o této společnosti, a bylo mi řečeno, aby je kontaktoval .
Poslal jsem jim e-mail se seznamem časů a dat transakcí a v podstatě řekli, že mám špatnou společnost a nemají žádné záznamy o těchto transakcích.
Pak jsem se vrátil do své banky a získal jsem jejich registrovanou adresu, která byla 50 Essex Street, Londýn, Anglie,
Poté jsem šel na Chat Gpt a požádal jsem o nalezení spojení mezi e-mailem a registrovanou adresou, protože neexistuje žádná webová stránka pro Webmosaic sro a přivedlo mě to na další web s názvem Design hunt. Ve spodní části webové stránky design hunts se zobrazují tyto kontaktní údaje pro Webmosaic spolu s e-mailem. Nyní jsem jim e-mailem zaslal důkaz o jejich odkazu.
Jen upozorněte, že by stálo za to kontaktovat své banky a požádat o adresu uvedených obchodníků. Hledání na adrese pak může vyvolat kontaktní údaje
Automaticky přeloženo: