Mám pocit, že je to stejná skupina lidí, kteří vytvářejí klonové webové stránky s různými jmény a nutí několik obchodníků třetích stran, aby přemisťovali/prali peníze, stále vídali společná témata východoevropských jmen, která se objevují v rejstřících fiktivních společností, adresy na Kypru a Curacau a viděla jsem jméno Mario Fiorini, o kterém se také několikrát zmínil, po té zprávě o tom, že by mě to stálo 2 GBP.7billion za všemi těmito útržkovitými weby. Myslím, že používají licenci curacao, aby to vypadalo, že mají nějakou legitimitu, protože podle toho, co jsem četl, jsou pokyny k jejímu získání velmi laxní a průměrný hráč nezná zákony o udělování licencí, pokud jde o online hazardní hry.
I've got a gut feeling it's the same group of people making clone websites with different names, and making multiple third party merchants to move/launder the money, keep seeing a common themes of eastern european names coming up on shell company registers, cyprus and curacao addresses and seen the name Mario Fiorini mentioned a few times too, after that report of it costing the UK £2.7billion it wouldn't surprise me if there's a single organised crime ring behind all of these sketchy websites. I think they use the curacao license to make it appear like they have some kind of legitimacy, as from what i've read the guidelines to get one are very lax, and the average gambler doesn't know about licensing laws in terms of online gambling.
Automaticky přeloženo: