Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 542)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 542)
Dobrý den, stále čekám na výsledek více než 40 dní, nyní žádný kontakt z banky
Automaticky přeloženo:
Anonymized1081
xbigguyxxx
Diamant
xbigguyxxx
před rokem
ukažte mi transakce, které jste zpochybnili, a pak vám řeknu, pokud máte šanci, že mám úspěšná zpětná zúčtování
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Anonymized1081
Diamant
Anonymized1081
před rokem
Dobrý den, prošli fází zpětného zúčtování, která trvá více než 40 dní před nebo arbitráží
Automaticky přeloženo:
TheGambler
Anonymized1081
Stříbro
Anonymized1081
před rokem
Ani tón a zprávy, které posíláte do obchodu, vám nepomohou.
Všichni víme, že jsou to podvodníci, ale obecné znalosti o tom, jak mluvit s byznysem, jsou prvním krokem k jejich úspěchu.
Paul je tu nejlepším přispěvatelem a sám nám nejvíce pomáhá 🙂
Přeji dobrou noc
Automaticky přeloženo:
Anonymized839
Diamant
před rokem
Destream blokuje e-maily a nahlašuje je jako zneužití 😑 také označují jakékoli recenze trustpilot jako pomlouvačný obsah slabý zadek zkorumpovaná společnost, proč prostě problém neřeší přímo. Hlášeno komisaři Kypru a AML regulátorům Kypru doufám, že vaše čtení Destream !!!!
Automaticky přeloženo:
Gojira7346
Anonymized839
Diamant
Anonymized839
před rokem
Viděl jsem, že jste se zmínil o reportérovi oblohy, který se o to všechno zajímal dříve ve vlákně, jsou legitimní?
Automaticky přeloženo:
Stash9
TheGambler
Stříbro
TheGambler
před rokem
Která banka provedla zpětná zúčtování?
Automaticky přeloženo:
Anonymized839
Gojira7346
Diamant
Gojira7346
před rokem
Ano, dostal jsem od něj e-mail a mohu potvrdit, že je pravý, a také jsem hledal jeho přihlašovací údaje na Googlu a je to určitě nebeský novinář
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Stash9
Gmuz879
Stříbro
Gmuz879
před rokem
Moje banka mi řekla, že to bylo spojeno s falcora financemi
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
TheGambler
Diamant
TheGambler
před rokem
Děkuji mnohokrát ! rád si toho vážím😏
Automaticky přeloženo:
calumharris
Platina
Gojira7346
před rokem
Zákaznická podpora Chase je příšerná, myslím, že vidí hazard a je na odpis, FOS je pravděpodobně nejlepší způsob, jak pokračovat, ale je to 50/50
Chase customer support is horrendous, i think they see gambling and it's written off, FOS is probably the best way to proceed but they're 50/50
Automaticky přeloženo:
před rokem
Stížnost již odeslána FOS 😉
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Anonymized1081
TheGambler
Diamant
TheGambler
před rokem
kámo, věřím, že pokud chtějí vrátit peníze, nebudou potřebovat, abys mluvil zdvořile
pokud nebudou chtít vrátit peníze, i když napíšete 66 dobře vypadajících dopisů plných slov a zdvořilosti, nikdy vám peníze nevrátí. vrácení peněz je jen štěstí, ať už štěstí nebo smůla, jako je zpětné zúčtování, bude vzneseno buď štěstí nebo smůla, nezáleží na tom, jaké důkazy pošlete, každý sázel na věci, od kasin přes hlavní banku až po společnosti, vše se vyvinulo v hazardu
Automaticky přeloženo:
Anonymized1159
Platina
před rokem
FOS jsou nejzbytečnější službou vůbec.
stále čekám na odpověď na stížnost, kterou jsem vznesl v prosinci
kurva k ničemu
máme pocit, že záměrně zdržují, abychom na ně mohli zapomenout
Automaticky přeloženo:
Anonymized1159
Gmuz879
Platina
Gmuz879
před rokem
Právě jsem zkontroloval kryptoleo - vypadá úplně stejně jako Ninewin, jokawin a king hills
to je velmi znepokojující, že podobné stránky se objevují s novými názvy. Santada potřebuje definitivně vypnout, ale tyto stránky také dělají
Automaticky přeloženo:
Anonymized1159
Anonymized847
Platina
Anonymized847
před rokem
Pomohl bych získat něčí kontaktní údaje konkrétně na Mastercard, komu to všechno nahlásit. V mých očích jsou viníci, jsou to podvodná organizace. Visa nejsou tak špatné, ale Mastercard jsou zkurvená podvodná organizace
Automaticky přeloženo:
Gamblur
Anonymized1159
Platina
Anonymized1159
před rokem
Hej, omlouvám se, že vás obtěžuji, ale jen mě zajímalo, jestli jste nyní v pozici, kdy můžete poskytnout nějaké tipy, jak získat refundaci Falcora Finance za transakce Santeda? Nerad se ptám, ale mám pocit, že jsem teď vyzkoušel každý přístup a nikam jsem se nedostal.
Automaticky přeloženo:
Anonymized1159
Gamblur
Platina
Gamblur
před rokem
Ne, teď nejsem ochoten poskytnout žádné informace. Tvrdě jsem pracoval a používal svůj mozek, abych získal své peníze zpět, a vím o několika tichých aktivních členech, kteří zde těží z informací sdílených zde, aby dostali peníze zpět ostatním, což je zasraný vtip, takže ne, v brzké době nebudu nic sdílet. Přestaňte se mě prosím ptát a platí to i pro všechny ostatní tady.
Podle toho, o co se snažíte, jste na správné cestě, ale to je vše, co vám řeknu.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Anonymized1159
Diamant
Anonymized1159
před rokem
Je toho víc, co jsem našel asi dalších 7 minimálně stejných s různými jmény, někteří lidé nakupují bonus za 30 000 GBP
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Gamblur
Anonymized1159
Platina
Anonymized1159
před rokem
Slušné, nikdo nemusí, ale je fajn, že někteří lidé jsou zde ochotni si navzájem pomáhat.