Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 547)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 547)
Just out of curiosity, did this get contested first?
Automaticky přeloženo:
před rokem
Nebudete tomu věřit, ale nic nezpochybnili. Pročetl jsem si fórum a viděl jsem, že všichni měli spory a falešné faktury od skinsmagnate.com, ale v mém případě šly peníze rovnou na můj účet. Uzávěrka pro soutěž byla 16. března. Včera jsem se zeptal robota Revolut, zda existuje nějaká aktualizace týkající se zpětného zúčtování, a robot odpověděl, že termín je 19. března. A dnes jsem dostal své peníze zpět.
Páni, jak se vám podařilo získat téměř rok staré transakce a úspěšně zúčtovat u Revolutu? Visa/mc? Bylo mi zamítnuto několik transakcí s tím, že byly 120 dní nebo starší.
Mohu vás ujistit, že Canapay nevrací peníze. Jejich webové stránky nefungují téměř dva měsíce a řekl bych, že je to proto, že brzy podají návrh na bankrot a znovu otevřou pod jiným názvem společnosti.