Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 545)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 545)
Možná, že kdyby svou práci dělala správně, neměla by problém, pokud jsou věci, které má ze zákona dělat a nedělá je, je to její věc
Automaticky přeloženo:
RedAlice
Dustyd
Zlato
Dustyd
před rokem
Byl to SmPayPF*GamingStore?
Automaticky přeloženo:
Anonymized1081
xbigguyxxx
Diamant
xbigguyxxx
před rokem
kámo, neztrácej čas, žijeme v matrixu
neexistují žádná pravidla ani zákony, každý si stanoví svá vlastní pravidla a zákony
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Gojira7346
Diamant
Gojira7346
před rokem
Určitě je to skvělý zdroj podpory pro nás všechny👍
Automaticky přeloženo:
Anonymized1081
Anonymized1081
Diamant
Anonymized1081
před rokem
a slibuji vám, že tato nelegální kasina udělají něco lepšího, což je nákup britské licence vi a provozování stránky, která vezme zpět všechny náhrady, které máme
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Anonymized1081
Diamant
Anonymized1081
před rokem
Ani jednou, když vsadíte peníze, vyhrajete nebo prohrajete, je to ona, že byla na poště a inkasovala mince atd. drsná jako jezevčí prdel, byla hrozná! když mě pak viděla na ulici, vrhla na mě strašné pohledy, to asi řeklo všem
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Gamblur
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Mám pocit, že popisujete většinu zaměstnanců v sázkových kancelářích, ve vzácných případech, kdy jsem vsadil, mi připadají docela děsivé!
Automaticky přeloženo:
Anonymized1081
xbigguyxxx
Diamant
xbigguyxxx
před rokem
hahahah
Obávám se, že tato kasina Curacao koupí britskou licenci k provozování a dostanou zpět peníze, které jim máme, protože jsou tak chytrá, takže se musíme zaměřit na novou britskou herní stránku, která má britskou licenci, která se otevře v roce 2026
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Gamblur
Diamant
Gamblur
před rokem
Ano, je to nenáročná práce, zaplaťte spoustu starostí, potřebuje tvrdý a hrubý personál, aby zapadl do profilu
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Gojira7346
Diamant
Gojira7346
před rokem
Já vím, ale tam, kde žiju, to tak nefunguje, kdyby to tak bylo!
Automaticky přeloženo:
Gamblur
Anonymized1081
Platina
Anonymized1081
před rokem
Nemyslím si, že UKGC jsou tak hloupí, stejně jako nerad je obhajuji.
Automaticky přeloženo:
Gojira7346
Anonymized1081
Diamant
Anonymized1081
před rokem
Mnohem těžší je získat britskou licenci, zvláště když tyto společnosti mají předchozí pokuty atd. jinde, nemohou si koupit ani britské licence, licence Curacao/Kostarika jsou v podstatě falešná ID pro tuto společnost, aby jim dala pocit legitimity, nemají žádný zájem provozovat jako legitimní podniky
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Anonymized1081
Diamant
Anonymized1081
před rokem
Yh, jsem si jistý, že takhle jsme v bezpečí, kámo! nemohl vidět, že se to děje naštěstí.
Automaticky přeloženo:
RedAlice
plana88
Zlato
plana88
před rokem
Byla to „Platba Tallin" náhodou?
Automaticky přeloženo:
Anonymized1081
xbigguyxxx
Diamant
xbigguyxxx
před rokem
tak mi to vysvětli
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Anonymized1081
Diamant
Anonymized1081
před rokem
Pro začátek tu bylo mnoho zahraničních kasin, která získala britské licence na hazardní hry, které zde fungovaly, ale bez šance u těch ultra nepoctivých
Automaticky přeloženo:
Anonymized1081
xbigguyxxx
Diamant
xbigguyxxx
před rokem
hej, brzy by to mohlo být takhle a dostat nás do prdele, protože dokážu rozlišit mezi skutečným britským kasinem a zahraničním britským kasinem výplaty z automatů, video Real UK nevyplácí tolik, takže to není návykové, ale jackpoty v zahraničních kasinech platí hodně poprvé, protože vědí, že se vrátíte a prohrajete víc a stane se to návykové
Automaticky přeloženo:
Helpfulinfo
Anonymized1081
Zlato
Anonymized1081
před rokem
Tento web nemá britskou licenci GC
Automaticky přeloženo:
Snowyhill84
Anonymized1081
Platina
Anonymized1081
před rokem
Jste ve Velké Británii? Betmaster nepovoluje hráče z Velké Británie.
Recenze zde ukazuje, že má licenci curacao. Používáte pro svůj výzkum legitimní stránky?