Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 477)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 477)
Ano, dsar se vrátil z quickbit/bitsent.eu a odpovídal 5 různým popisům mých bankovních transakcí. Jak jste to nahlásili AML? Hráli jste to jako nepřijaté zboží nebo mcc?
Automaticky přeloženo:
Applesandpears93
Anonymized916
Stříbro
Anonymized916
před rokem
Hej, jak dlouho trvalo vrátit se? Včera jsem o jeden požádal. Nejsem si jistý, co budu dělat dál, ale pro jistotu to poskytnu své bance
Automaticky přeloženo:
Anonymized916
Applesandpears93
Diamant
Applesandpears93
před rokem
Ze zákona musí posílat a v tomto smyslu hrají hru a vyhovují. Přesto je nahlaste jejich místním úřadům. Samozřejmě pošlete do banky, že to ukazuje podvod aplikace kvůli mnoha různým destinacím, kam peníze posílají. Zda to banka pobaví, je jiný příběh, ale alespoň důkaz existuje, je to hra na dlouhou trať.
Stále čekám na arbitráž, mám pravdu, když říkám, že pokud to bez odpovědi přesáhne 30 dní, vyhrávám, protože nyní je to 21 dní
Automaticky přeloženo:
babsbh
xbigguyxxx
Zlato
xbigguyxxx
před rokem
U mé banky to stejně bylo 30 dní – ale dopis jsem nedostal dříve než jako 40. den, že jsem prohrál
Zavolal jsem do banky 30. den a řekli mi, že byla zamítnuta
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
babsbh
Diamant
babsbh
před rokem
Ok, díky ano, to je pravda, mluvili jsme o tom dříve, obvykle v minulosti, pokud prohrajete, vrátí se rychle do 2 týdnů, tak doufám, že tady! Nebudu honit až za 35 dní
Automaticky přeloženo:
babsbh
xbigguyxxx
Zlato
xbigguyxxx
před rokem
Informujte mě – právě vznáším stížnost v bance a poté půjdu na FOS – zábava je opravdová
Jak dlouho bych měl dát obchodníkům na odpověď, než ustoupím od procesu zpětného zúčtování?
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
melrao007
Diamant
melrao007
před rokem
Jsou to dva týdny
Automaticky přeloženo:
Anonymized916
melrao007
Diamant
melrao007
před rokem
Hádám, že různé banky mají různá časová období, ale není na škodu pokusit se rovnou zvýšit chargeback, pokud máte důkaz o kontaktu s obchodníkem.
Automaticky přeloženo:
plana88
Stříbro
před rokem
Ahoj všichni. Děkuji mnohokrát za toto užitečné vlákno. Dalo mi to spoustu informací o tom, jak najít obchodníky, kontaktovat je a pokračovat ve zpětných zúčtováních. Podařilo se mi najít kontakty na všechny stinné obchodníky, které mám na svých výpisech, kromě jednoho
PLATBA Estonsko
Může mi s tím někdo prosím pomoci.
Peníze, které se mi podařilo získat zpět, používám na zaplacení svých dluhů a kreditních karet. Prosím, neutrácejte peníze zpět za všechna ta stinná/chybná kasina. Ještě jednou děkuji za veškerou vaši pomoc.
Automaticky přeloženo:
joelemanuel5559
Stříbro
před rokem
Máte někdo kontaktní údaje pro "digikey"? Nebo jsou také rychlokvašky?...
Automaticky přeloženo:
Anonymized847
Diamant
Vkieranc
před rokem
Nebo byste mě mohl nasměrovat na právníka?
Or could you point me in the direction of a lawyer?