Je to s Lloyd's obtížné, odeslali to za mě, ale obchodník to zpochybnil, takže nemohli pokračovat a řekli, že jsem neobdržel službu, protože se jedná o převod peněz a ne o transakci. Mám živou stížnost na ombudsmana ohledně všech mých transakcí MBNA. Doufám, že souhlasí s tím, že nesprávné kódy MCC mají nárok na vrácení peněz, to je s Mastercard! Už jsou to 2 měsíce, tak doufám, že si ombudsman pospíší! Ví někdo, jaké jsou šance na úspěšné výsledky ombudsmana s nesprávnými MCC kódy a Mastercard?
It’s Lloyd’s being difficult, they submitted it for me but the merchant disputed it so they couldn’t proceed saying I’ve not received a service as it’s a money transfer and not a transaction. I’ve got a live complaint with the ombudsman re all my MBNA transactions I’m hoping they agree incorrect MCC codes qualify for refunds, that’s with Mastercard! It’s been 2 months now so hope the ombudsman hurry’s up! Does anyone know the chances of successful ombudsman results with incorrect MCC codes and Mastercard?
Automaticky přeloženo: