Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 474)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 474)
Dobře, tento dopis potřebujete, abyste se dostali na FOS. Dostal jsem od nich e-maily, ale můžete to zkusit od jednotlivých pracovníků nejsem si jistý, že by to fungovalo, ale e-maily, které posílají, končí na @wise.com
Automaticky přeloženo:
calumharris
Platina
před rokem
Podle mého výpisu mám nějaké transakce se Sbru Allnce.
Máte šanci stát se Subaru Alliance?
Na firemním domě je toto jméno [HARKOVLJUKA, Jelena] spojeno s Astar Alliance Ltd. Její jméno je všude...
Automaticky přeloženo:
Indiesindy
Anonymized954
Stříbro
Anonymized954
před rokem
Máte na ně kontakt nebo se to nevyplatí?
Automaticky přeloženo:
Vkieranc
Diamant
před rokem
Kdokoli má informace o financích Falcora nebo s nimi měl štěstí
Automaticky přeloženo:
Anonymized839
Gamblur
Diamant
Gamblur
před rokem
Existují nástroje, které si můžete stáhnout a blokovat všechny weby včetně offshore hazardních webů z vaší IP adresy a routeru a domácí adresy Gamban Gamblock a betblock si také promluvte se svým mobilním operátorem, mohou mít také nástroj. Doufám, že to pomůže, možná by také stálo za to promluvit si s někým, koho potřebujete požádat o pomoc
Automaticky přeloženo:
Anonymized839
Vkieranc
Diamant
Vkieranc
před rokem
Jsou zaplaveni v momentě, kdy to vyvolalo moji stížnost začátkem října a teprve ji vyzvedl posuzovatel
Automaticky přeloženo:
ajb4
Stříbro
před rokem
Ahoj lidi,
jakékoli informace o:
-Active Web Limited, Londýn
-Lanro systémy omezené
-nekonečný evropský sarl
Díky
Automaticky přeloženo:
kellyharry436
Bronz
před rokem
Díky
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Diamant
před rokem
Toto jsou některé z textů, které neustále dostávám, hlásíte je jako spam atd., ale stále procházejí, musí to být nějaký scamware, který k tomu používají.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
exodus1
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Já taky kamarád a nemůžu se jich zbavit. Přemýšlel jsem o kontaktování mého poskytovatele telefonu nebo tak něco!
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
exodus1
Diamant
exodus1
před rokem
Ano, pravděpodobně vám jen řeknou, abyste si změnili číslo. Zdráhám se to udělat Mám to 25 let, jeho deffo není správné nebo to dělají skutečná kasina!
Automaticky přeloženo:
pyne88
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Ahoj Pavle
když jste provedli zpětné zúčtování, u které banky jste byli.
Měli jste štěstí, že jste vyhráli poplatek zpět u společnosti skinsmagnate?
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
pyne88
Diamant
pyne88
před rokem
Ahoj, neříkám, že banka byla velmi dobrá a nechci se na nic odvolávat, banka to vyvolala a oni se vrátili s tím, že jsem obdržel skiny, v arbitráži byly asi 3 týdny žádná odpověď
Automaticky přeloženo:
Anonymized916
Diamant
před rokem
Má někdo e-mailovou adresu na švédský policejní úřad Stockholm? Snaží se najít online.
Právě jsem dostal aktualizaci ohledně mého případu FOS, došlo ke zpoždění kvůli nevyřízenému…
Automaticky přeloženo:
Anonymized916
Diamant
před rokem
Velmi bychom ocenili, kdyby měl někdo kontaktní údaje obchodníka pod popisem 'deposit by crypto pol'?
Vzhledem k části „pol" předpokládám společnost se sídlem v Polsku.
Automaticky přeloženo:
poppyr
Anonymized916
Stříbro
Anonymized916
před rokem
Je to quickbit/Bitsent alias dalších 500 jmen
Automaticky přeloženo:
Anonymized916
poppyr
Diamant
poppyr
před rokem
Díky, měl jsem pocit, že by to mohlo být. Měli jste štěstí s vkladem kryptoměn?
Právě jsem dnes poslal žádost o vrácení peněz na bitsent.eu s popisem „bitsent eu ab sales", ale očividně to bylo při hledání kontaktních údajů o něco jasnější. I když bylo překvapením, e-mailová adresa gdpr na jejich webových stránkách se vrátila jako nenalezená, takže bez pochyby nejsou kompatibilní s gdpr.