Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 522)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 522)
Dobrý den, podívejte se prosím na předchozí příspěvek Nekontaktoval jsem je, banka mi jen zvýšila chargebacky, takže žádný nemám.
Automaticky přeloženo:
meandi
AB3S96
Platina
AB3S96
před rokem
Dobrý den
opravdu bych si rád přečetl cokoli, co můžete nabídnout. To není opakování, protože jsem si vědom, že to problém jen rozhořčuje, protože jsem lidem poskytl pomoc, jen aby dostali zármutek, když jim můj proces nefungoval. Momentálně bojuji s bankou a 2 zpracovateli plateb o bankovní převody. Zpětná zúčtování jsem víceméně dokončil. Jen mě zajímají různé úhly přístupu atd. Také jsem si všiml vašeho přístupu k nekontaktování obchodníků, takže by mě zajímalo, co jste uvedli v bance, abyste je přiměli jednat. 2 účty, na které jsem musel jít s formálními stížnostmi, ale Revolut se ukazuje jako noční můra
Pamatuji si, že před několika lety jsme všichni dostali peníze z kasina do našich bank, aniž bychom se všech zeptali na stránky Santeda, které k tomu museli být nuceni
Automaticky přeloženo:
ProjectionMapping
xbigguyxxx
Bronz
xbigguyxxx
před rokem
Vymáhání soudních sporů
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
ProjectionMapping
Diamant
ProjectionMapping
před rokem
Pravděpodobně ano, nebo je donutila licence, kterou měli
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
Diamant
před rokem
Tato část je ze všeho nejzajímavější, pokud je to fakt, proč některé banky nezvyšují chargebacky!!!!
Společnosti Mastercard a Visa se dohodly na blokování plateb spojených s nelicencovanými operátory a v roce 2014 uzavřely dobrovolnou dohodu spolu se společností PayPal s Komisí pro hazardní hry. Společnosti jsou ze zákona povinny podniknout kroky k zabránění využívání jejich sítí k trestné činnosti. Pozorovatel však zjistil, že usnadňují platby za nezákonné webové stránky s vysokou návštěvností, které byly v některých případech veřejně spojovány s údajnými podvody, což vyvolává otázky ohledně robustnosti jejich náležité péče.
Automaticky přeloženo:
bombon
Vkieranc
Stříbro
Vkieranc
před rokem
Ahoj můžeš mi prosím pomoct?
Automaticky přeloženo:
Whoknew123
Anonymized960
Bronz
Anonymized960
před rokem
Nemohu na nich najít vůbec nic Zeptal jsem se své banky, zda mohou získat další podrobnosti, čekám na odpověď, dám vám vědět
Automaticky přeloženo:
juaky24
poppyr
Zlato
poppyr
před rokem
Ahoj, dlouho jsem to hledal.
Na jaký email Vám mohu napsat? Dostali jste nějakou náhradu?
Dostal jsem výzvu 28. den, takže ano, je to možné 🙁
Automaticky přeloženo:
cyoca2
xbigguyxxx
Zlato
xbigguyxxx
před rokem
Používám gamban snadno odstranitelný pomocí iOS.
jak to udělat, aby to nešlo odstranit?
Upraveno
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
cyoca2
Diamant
cyoca2
před rokem
Ok, pokud se mi to podařilo odstranit, kontaktoval jsem je s žádostí o řešení, ale měl jsem to před lety na svém počítači, když jsem se to pokusil odstranit, vypnul mi to chlap jménem David Warr, pomohl mi
Automaticky přeloženo:
Honorher
Stříbro
před rokem
Ahoj, má někdo kontaktní údaje na -
Libergos Limited
Rankbeasts
Super vítězové Por
Yellowbitmasters
Mydeliveryy
Zpaympf*Theplatin
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Diamant
před rokem
Stále čekáme na arbitráž nebo předarb nebo jak se to jmenuje! Zdá se, že se to protahuje o další týden, protože na můj e-mail pronásledovatele od banky mířící do 40 dnů žádná odpověď
Automaticky přeloženo:
cyoca2
xbigguyxxx
Zlato
xbigguyxxx
před rokem
Musíte za to platit? Vystačím si s tím na mém iPhonu
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
cyoca2
Diamant
cyoca2
před rokem
Ano, musíte zaplatit, není to levné, ale velmi efektivní
Automaticky přeloženo:
Anonymized916
xbigguyxxx
Diamant
xbigguyxxx
před rokem
Z paměti toto nebylo zboží přijato? I když poskytli falešné účtenky, což je běžná praxe pro jakoukoli online společnost, obdržíte potvrzení o svých nákupech e-mailem. Při vytváření účtu byste navíc obdrželi standardní uvítací e-mail. Skutečnost, že nic z toho není odesláno, dokazuje, že účtenky jsou falešné.