Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 521)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 521)
Vymazáváte své e-maily, protože když jste zavřeli svůj Facebook, pošle vám také deaktivovaný potvrzovací e-mail nebo uzavření konformačního e-mailu Facebooku, jako když jsem zavřel svůj?
Automaticky přeloženo:
Anonymized839
Materialgirl84
Diamant
Materialgirl84
před rokem
právě našel tohle
Automaticky přeloženo:
Materialgirl84
Anonymized839
Diamant
Anonymized839
před rokem
Nemám ve svém prohlášení nápovědu.
Automaticky přeloženo:
Materialgirl84
Diamant
před rokem
Ale když jdu na web stejnou adresu a operátora
Automaticky přeloženo:
Materialgirl84
Anonymized839
Diamant
Anonymized839
před rokem
Ach bože, bylo to před šesti lety, takže nic neměj
Automaticky přeloženo:
skeptical26
daradda
Stříbro
daradda
před rokem
Skinsmagnate.com neodpovídá Poslal jsem jim snímek obrazovky mé zprávy, ale bylo odmítnuto Nemám co ukázat, koupil jsem od nich Nemám u nich ani účet, nikdy jsem to nepoužil
Automaticky přeloženo:
huddy
Bronz
před rokem
Pozná někdo A55PAY ANKARAS?
Automaticky přeloženo:
Curritokira
Diamant
před rokem
Máte nějaké zkušenosti s poplatky GUMROAD???
Automaticky přeloženo:
juaky24
Curritokira
Zlato
Curritokira
před rokem
Ahoj,
Právě jsem ti poslal ten email znovu. Dejte mi vědět, jestli jste to dostali.
Zdravím vás
Automaticky přeloženo:
Anonymized839
Materialgirl84
Diamant
Materialgirl84
před rokem
Co je tedy ve vašem prohlášení? Kdo je vaše banka, jak si můžete vyžádat informace od banky, kde tyto platby skončily, místo obchodníka ARN atd. Protože je to matoucí, proč by vám posílali fakturu za transakce, které se nekříží s vaším bankovním výpisem. Kdybych byl vámi, použil bych chat gpt a požádal bych ji, aby vám napsala právní dopis těmto muppetům s požadavkem GDPR a kopii všech transakcí, které jste poslali, fakturu, kterou jste poslali, fakturu, kterou jste poslali, nemají žádnou fakturu znovu opakujte na skutečnost, že pokud jste obdrželi reklamy na Facebooku, museli by mít podrobnosti o vašem účtu na Facebooku, aby mohli tyto reklamy na účet použít.
Pokud nevyhoví vaší žádosti, jedná se o porušení zákona o ochraně osobních údajů. A podniknete občanskoprávní kroky a ohlásíte se na ico