Ahoj Sky, vypadají stejně, ale Kinghills má licenci.
Moje vklady jsou asi 13 000 GBP, alespoň se obávám, že to bude odmítnuto, protože budou problémy s menšími, žádný problém Zítra mám výběr za 4 100 GBP, takže jsem se dopracoval o 4500 GBP, zatím jste použili chat nebo e-mail a jsou vrácení peněz rychlé? můj poradce pro hazardní hry v bance mě kontaktoval, abych si promluvil o transakcích, které jsem dělal, řekl, že v tom pokračuji a důrazně to nedoporučují a je důležité, abychom si promluvili v hlasové schránce plus moje karta byla zablokována a pak jsem musel zavolat podvodu tým, ale odblokovali to, dnes večer jsem po vyslechnutí hlasové pošty provedl další transakce, takže mám trochu obavy, teď je to trochu nepořádek
Hi Sky they look the same but Kinghills has a license.
My deposits are about £13000 at least my fear is this will be declined as they will probs do smaller ones no problem I have a withdrawal for £4100 to get tomorrow so ive worked out im down £4500 so far did you use chat or email and are refunds quick ? my gambling advisor at the bank has contacted me to talk about transactions ive been making saying i have continued to do this and they strongly advise against it and its important that we talk left on my voicemail plus my card got blocked then I had to call fraud team but they unblocked it I did more transactions tonight after hearing the voice mail so im a bit worried now its a bit of a mess
Automaticky přeloženo: