před rokem

Hasse víš, u kterého obchodníka jsi použil pro dobíjení společnosti chs? byl to vklad na dvojče? Protože mám s vkladem a některé další podivné, které jsou z twin.com
OdpovědětCitovat0
Žádám o chargeback na canapay, Nejprve mě požádali o fotografie výpisu platby z mé banky a já je poslal. Nyní jsem obdržel tento e-mail. Vrátí peníze? co myslíš?
V našem systému jsme identifikovali transakci – byla přijata veškerá opatření, abychom zajistili, že vaše e-mailová adresa a číslo karty jsou v našem systému zablokovány, aby se předešlo budoucím transakcím.
Protože všechny transakce provedené prostřednictvím Canapay jsou plně autorizovány držitelem karty 3D secure a potvrzeno BankID - to znamená, že vy (zákazník) jste si byli plně vědomi a potvrdili každou transakci zpracovanou proti vaší kartě. Ve svém úvodním e-mailu jste nám také mnohokrát otevřeně souhlasili, že to uděláte, opakovaně po delší dobu.
Chcete-li pokračovat – Vydávající banky a akvizitéři po nás požadují, abychom před zahájením vyšetřování podvodů shromáždili úplné informace KYC (poznejte svého zákazníka), které potvrdí vaši totožnost a že tento e-mail pochází z legitimního zdroje. Pošlete nám následující:
Jasná fotografie přední a zadní strany vašeho občanského průkazu nebo pasu (stránka s obrázkem)
Fotografie/sken vašeho dokladu o adrese (účet za energie, účet za telefon)
Neposkytnutí výše uvedených dokumentů znamená, že NEMŮŽEME pokračovat. Jakmile budou poskytnuty výše uvedené informace, vyšetřovatelé podvodů ověří a prověří vaši identitu s oficiálními vládními databázemi a databázemi podvodů, aby potvrdili pravost.
Po ověření zahájíme vyšetřování vašeho nároku na transakce, se kterými jste souhlasili a které jste osobně ověřili prostřednictvím výzvy 3DS vaší banky.
Pozdravy,
Canapay
A svíjím odpověď na canapay
ahoj,
Jak jsem uvedl v první e-mailové korespondenci, žádnou službu jsem od vás nezakoupil, očekávám, že mi budou vráceny všechny příslušné převody. Zde je můj občanský průkaz a platební faktura s mou adresou.
Upřímně
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.