Ahoj kámo - už jsem s tebou několikrát byl v kontaktu - [email protected] Tohle je e-mail šéfa – nebo jednoho z ředitelů. Což je stejně pravděpodobně podvod.
Řekli mi, že jsem nakoupil kryptoměny, a já jsem požádal o relevantní informace potřebné k provedení transakce kryptoměnového typu. Prostě mě oklamali. Pak jsem si stěžoval estonské policii:
Pak mi přišel e-mail od Cosmo bet, v němž se mě ptali, proč od jejich platebních zpracovatelů žádám o informace o transakcích. Nabídli mi vyrovnání ve výši 780 eur, které jsem odmítl. Níže je to, co mi napsali. Jen tak dál – je to ta nejzkorumpovanější banda lidí, jakou jsem kdy zažil.
Nicméně ve snaze vyřešit tuto záležitost smírně a bez další eskalace jsme připraveni nabídnout vyrovnání v dobré vůli ve výši 781,80 EUR, a to výhradně bez uznání odpovědnosti a pouze výjimečně.
Pokud souhlasíte se stažením všech aktivních reklamací, vystavíme vám k podpisu dohodu o neuplatňování reklamací. Jakmile nám bude podepsaná dohoda vrácena a obdržíme potvrzení o zrušení reklamací, bude dohodnutá částka 781,80 EUR zpracována odpovídajícím způsobem.
Tato nabídka se činí na základě úplného a konečného vyúčtování.
Těšíme se na vaše potvrzení.
—
S úctou,
Megan Sandler
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.