Ahoj všichni,
Už 4 dny číhám na této stránce a většinu z nich jsem si přečetl.
Takže mám dvě hlavní společnosti, od kterých se snažím získat peníze zpět, a to Pixelpay Solutions a Clarfinsupport.com.
Jsem z Halifaxu, kteří se o hazardní hry vůbec nezajímají (byl jsem k problematice hazardních her upřímný). Jejich odpověď v podstatě zní, že máte to, za co jste zaplatili. Mám MCC kódy, které s hazardními hrami nesouvisí (IT, oblečení atd.). Žádný z nich není MCC kódem 7995. Měl někdo štěstí s Halifaxem?
Několikrát jsem psal e-maily firmě Pixelpay Solutions i podpoře Clarfinu, ale nikdo mi neodpověděl. Podařilo se mi ale telefonicky promluvit s někým z Pixelpay, kdo velmi váhal, když jsem se zeptal, jestli mluvím s Pixelpay, a řekl, že mi dnes vrátí peníze a že mám poslat e-mail. Na to jsem odpověděl, že jsem jich poslal 10, ale ona žádnou odpověď nepřijala. Řekla, že to dnes vyřeší, i když nezaznamenala žádné jméno, podrobnosti o transakci, částky ani nic podobného.
Řekl jsem, že máte, za co jste zaplatili, a já chci uplatnit storno platby na základě uvedení v omyl, ale oni o to nemají zájem, přestože přiznávají, že byly zpracovány zcela nesprávně.
Celkem je to asi 1000 liber, ale zdá se, že u obchodníků ani u Halifaxu to nikam nevede.
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.