Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 320)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 320)
Taky potřebuju tyhle dva. Nemůžu nic najít online.
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Anonymized1181
Diamant
Anonymized1181
před 5 měsíci
Všechny jsem je vyhrál v chargebackech, mobiletopup atd., žádná odpověď.
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Materialgirl84
Diamant
Materialgirl84
před 5 měsíci
Jak daleko do minulosti se může dostat, víš, že mám výplaty do Santedy asi před 2 lety, asi za 6 tisíc liber?
Automaticky přeloženo:
Anonymized1181
xbigguyxxx
Diamant
xbigguyxxx
před 5 měsíci
Máš alespoň kontaktní údaje? Mohl bych to zkusit, i když se vsadím, že nebudu mít štěstí!
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Anonymized1181
Diamant
Anonymized1181
před 5 měsíci
MLS jsou multifunkční vzdělávací systémy, řekl jsem, že jsem si objednal softwarový balíček.
Automaticky přeloženo:
Anonymized1181
xbigguyxxx
Diamant
xbigguyxxx
před 5 měsíci
A co dobití MTL? Je to opravdu dobití mobilu?
Máš SP peněženku nebo IMG vibrace?
Automaticky přeloženo:
Spookytree1989
Bronz
před 5 měsíci
Právě mi Pixelpay Solutions Ltd vrátili peníze, takže to dělají, ale je to noční můra, že jsem je kontaktoval a nikdy na nic nereagovali.
Automaticky přeloženo:
Geo88
Zlato
před 5 měsíci
Požádejte někoho, kdo má zkušenosti s Glfi v Londýně. Je tam logo, které ukazuje Global Financial Inovations ltd, ale oni to popřeli s tím, že údaje o vaší kartě nebyly zpracovány našimi systémy.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Geo88
Al1nu7zu01
Zlato
Al1nu7zu01
před 5 měsíci
Ahoj, obdržel jsi vrácené peníze od glfi? Globalfin říká, že údaje o mé kartě nebyly zpracovány našimi systémy.
Automaticky přeloženo:
Utbmitchy
Abbyrose23
Platina
Abbyrose23
před 5 měsíci
Mám taky spoustu pro Wordid, ale ani banka nedokázala zjistit PSČ.
Automaticky přeloženo:
Geo88
Spookytree1989
Zlato
Spookytree1989
před 5 měsíci
Na jakou e-mailovou adresu jste je kontaktovali? Říkají, že nemohou najít žádnou transakci.
Automaticky přeloženo:
Materialgirl84
xbigguyxxx
Diamant
xbigguyxxx
před 5 měsíci
Když jsem to dělal (loni), vrátil jsem se o 12-18 měsíců zpět se všemi kasiny Santeda, která jsem použil.
Automaticky přeloženo:
Materialgirl84
Diamant
před 5 měsíci
Myslím, že jsem poslal/a podrobnosti všem, kteří se ptali, jen mi dejte vědět, jestli jsem vás přehlédl/a!
Automaticky přeloženo:
Arra89
Materialgirl84
Platina
Materialgirl84
před 5 měsíci
Ahoj, díky za email. Poslala jsem ti odpověď emailem 😊
Automaticky přeloženo:
Materialgirl84
xbigguyxxx
Diamant
xbigguyxxx
před 5 měsíci
Myslím, že to bude MISYS.
MLS AST, LONDÝN, ANGLEŠKÁ
na mém taky! Strávil jsem celý den snahou rozebrat historii safari, nevím, jak to děláte...
Platební procesory s odkazy na obchodníka, který platbu účtoval, nikam nevedou, ale poslal jsem pár e-mailů a uvidím, jak to dopadne!!!
Automaticky přeloženo:
Anonymized1181
Materialgirl84
Diamant
Materialgirl84
před 5 měsíci
Můžete nám prosím sdělit, jak to máte s PP? Možná to souvisí i s dobitím MTL, ale nevím, které s tím souvisí.
Automaticky přeloženo:
Materialgirl84
Anonymized1181
Diamant
Anonymized1181
před 5 měsíci
Rozhodně! Kontaktoval jsem asi 6 z nich, které se objevily v historii Safari po stažení - žádné informace o obchodnících, ale uvidíme, co se od nich vrátí.
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Materialgirl84
Diamant
Materialgirl84
před 5 měsíci
Dobře, nemůžu toho moc říct, ale prostě použij svůj důvtip a něco vymysli.
Automaticky přeloženo:
lauren333
Materialgirl84
Stříbro
Materialgirl84
před 5 měsíci
Ahoj 🙂 Mohl bys mi prosím taky poslat podrobnosti na email?