Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 319)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 319)
Euflopqi je myslím Flexspectra, quicktransfer.co, ale jejich e-mail nefunguje. Rodcah, právě jsem si stěžoval na poplatky u své banky; dám ti vědět, jak to vyřeší.
Automaticky přeloženo:
Arra89
Materialgirl84
Platina
Materialgirl84
před 4 měsíci
Můžete mi prosím taky poslat e-mail? Co jste do e-mailu napsal/a? Díky.
Dobrý den, mohl bych prosím získat podrobnosti o tomto právníkovi?
Automaticky přeloženo:
Laura448
Danixxx
Zlato
Danixxx
před 4 měsíci
Jsou to ti nejarogantnější lidé. Je to ostuda! Některým byly peníze vráceny a některým ne. Banka [Revolut] se zřejmě bojí uplatnit proti této společnosti chargeback. Budu je dál otravovat, pokud se o to snažíte už rok a půl, nebudu se nadechovat. Děkuji! X
PPrince mě kontaktovali a zpracovali vrácení peněz ve výši pouze 103 liber. Jakmile to dorazí na můj účet, oznámím to! Pokud někdo potřebuje, dejte mi vědět e-mailem. Xx
Automaticky přeloženo:
Laura448
Booyaka28
Zlato
Booyaka28
před 4 měsíci
Pořád žádná radost. Ty sám? X
Automaticky přeloženo:
Laura448
alerud
Zlato
alerud
před 4 měsíci
Přijali odpovědnost, ale řekli mi, ať se sakra obrátím na firmu, která peníze zpracovala!