Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 945)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 945)
Jaký obchodník se jmenoval pro ten key4ge1? A co jsi vlastně řekl bance, aby si mohla vyžádat vrácení peněz přes Revolut, takže to asi nebude tak jednoduché?
Automaticky přeloženo:
skeptical26
Danixxx
Stříbro
Danixxx
před 11 měsíci
Je to pro Coresbyte? Už jsem od nich nějakou dobu nic neslyšel?
Automaticky přeloženo:
Danixxx
skeptical26
Diamant
skeptical26
před 11 měsíci
Moje je jiná, ale je s nimi propojená. Všem byly vráceny peníze, jak jsem si všiml ve vlákně, a teď se zjevně ignorují všechny žádosti.
Automaticky přeloženo:
Heather123
Zlato
před 11 měsíci
Mobilum tvrdí, že mé transakce prošetřují už 6 týdnů. Nyní můj tiket uzavřeli bez odpovědi. Podal jsem další tiket, který byl okamžitě uzavřen bez odpovědi. Před 5 týdny jsem odeslal žádosti o vrácení peněz své bance, ale stále je nezahájí. Jsem tak frustrovaný, jak dlouho to otálejí, volám jim každý den a oni říkají, že nemají žádné novinky. Jakákoli pomoc je vítána.
Ahoj, pokud máš na mysli Swipez, psal jsem jim e-mail jednou týdně po dobu 3 týdnů a nikdo mi neodpověděl. Dnes mi banka sdělila, že Swipez zpracovali vrácení všech plateb a že bych je měl dostat zpět do 5 dnů, takže neodpovídají, ale pokud v tom budeš pokračovat, tak podle všeho jen vrátí peníze.
Automaticky přeloženo:
Chloe99
Cocohibs1
Zlato
Cocohibs1
před 11 měsíci
Ahoj, na aktualizaci jsem nikdy nedostal odpověď, ale právě mi zpracovali všechny vrácené peníze, děkuji za pomoc.
Automaticky přeloženo:
picapabla14
Chloe99
Stříbro
Chloe99
před 11 měsíci
Můžete nám dát vědět, kdy jste dostali peníze zpět??
Také jsem u své banky podal žádost o storno platbu.
Automaticky přeloženo:
Unbroken
skeptical26
Platina
skeptical26
před 11 měsíci
Objevilo se to na mém výpisu z účtu Keyforge. Takže si myslím, že je to ten samý. Spor jsem eskaloval jako neposkytnuté digitální služby. A neměl jsem žádné problémy. Přeji vám hodně štěstí.
Automaticky přeloženo:
Chloe99
picapabla14
Zlato
picapabla14
před 11 měsíci
Moje banka mi nepomohla, napsal jsem jim přímo e-mail a teď mi peníze budou vráceny během příštích 5 dnů. Vidím, že je všechno čeká na vrácení do mé banky, ale nikdy mi neodeslali e-mail, jen mi vrátili peníze.
Automaticky přeloženo:
picapabla14
Chloe99
Stříbro
Chloe99
před 11 měsíci
Proč by vám banka nepomohla?
která banka to je?
Automaticky přeloženo:
Chloe99
Zlato
před 11 měsíci
Žádná banka s MasterCard neposkytuje vrácení peněz, ale pokud společnosti jednoduše napíšete e-mail, měli by vám peníze vrátit, aniž by vás kontaktovali. Pokud je vaše banka britská, jako například Barclays Lloyds, pak by pro vás mohli provést vrácení peněz, ale na vašem místě bych šel rovnou k společnosti, protože i když banky poplatky účtují, někdy se to obrátí a oni si peníze vezmou zpět.