Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 944)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 944)
Tvrzení, že Nomupay nezpracovává vrácení peněz, je zavádějící. V případě chargebacku je to zpracovatel, kdo musí peníze vrátit, nikoli nějaký falešný obchodník, který nikdy neexistoval.
Automaticky přeloženo:
mulattis
Player0007
Platina
Player0007
před rokem
Takže můžete prosím pomoci, co jim můžu napsat? Můžete mi poslat e-mail, pokud je to v pořádku? [email protected]
Měl jsem spoustu transakcí na dSOLpay přes 2 účty.
Poslal(a) jsem e-mail uživateli [email protected] Stížnost na tituly s podrobnostmi o transakcích a žádostí o urgentní vrácení peněz z důvodu nesprávných MCC kódů. Bylo to v pátek večer. Včera jsem poslal dva e-maily, abych se pokusil o vrácení peněz, ale stále nic.
Jejich reklamační podmínky uvádějí, že odpověď na stížnost bude sdělena do 48 hodin, ale tato doba už dávno uplynula a stále žádná odpověď. Zkoušel jsem přeposlat e-mail na [email protected] ale ten e-mail už neexistuje. Mám teď předpokládat, že mi peníze nevrátí?
Automaticky přeloženo:
skeptical26
Stříbro
před rokem
Může mi někdo pomoct? Hledal jsem, ale zatím bez úspěchu. Hledám tohoto obchodníka.
(Klíč4ge1)
Automaticky přeloženo:
skeptical26
Mizu
Stříbro
Mizu
před rokem
Jak se ti podařilo přimět Coresbyte, aby ti vrátil peníze, když mě ignoruješ?