Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 924)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 924)
Platba přes SWIPEZ DSOLPAY, ale e-mailová adresa .eu, kterou jsem zde našel, při pokusu o napsání e-mailu hlásí, že již neexistuje. Viděl jsem, že spoustě lidí byly vráceny peníze. Mohl by mi někdo pomoct? Prosím.
Automaticky přeloženo:
Cocohibs1
Chloe99
Platina
Chloe99
před 11 měsíci
Je to ten, komu jsi psal e-mail? Nedávno mi na to odpověděli.
Ano, už několik týdnů jsem nedostal žádné e-maily zpět. Zkoušel jsem i tento e-mail a ten píše, že neexistuje. [email protected] Co jste na to řekl/a, co je přimělo k odpovědi, pokud vám nevadí, že se ptám, děkuji za rychlou odpověď.
Automaticky přeloženo:
Cocohibs1
Chloe99
Platina
Chloe99
před 11 měsíci
Možná zkuste odeslat z jiné e-mailové adresy. Právě jsem požádal o vrácení peněz za neoprávněné transakce a přidal jsem částku a poslední 4 číslice čísla mé karty.
Automaticky přeloženo:
Chloe99
Cocohibs1
Zlato
Cocohibs1
před 11 měsíci
Dobře, děkuji.
Automaticky přeloženo:
Chloe99
Cocohibs1
Zlato
Cocohibs1
před 11 měsíci
Jak dlouho vám zhruba trvalo, než jste dostali první odpověď?
Automaticky přeloženo:
Cocohibs1
Chloe99
Platina
Chloe99
před 11 měsíci
dorazili ke mně hned druhý den
Automaticky přeloženo:
Chloe99
Zlato
před 11 měsíci
Dobře, děkuji a jak dlouho vám zhruba trvalo, než jste dostali plnou náhradu? A je to ta samá společnost, u které je tento výpis z banky?E0000480 Snažím se získat zpět kolem 7000.
Automaticky přeloženo:
Cocohibs1
Chloe99
Platina
Chloe99
před 11 měsíci
Doslova mi poslali vrácení peněz, když jsem jim napsal e-mail, a pak to bylo vyřízeno do 5 dnů. Měl jsem asi 2000. Určitě byste si to měli nechat, protože se zdá, že vrací peníze všem.
Automaticky přeloženo:
Cocohibs1
Chloe99
Platina
Chloe99
před 11 měsíci
Jo, bylo to E.
Automaticky přeloženo:
LizzieCG
calumharris
Diamant
calumharris
před 11 měsíci
Našli jste tuto firmu? Možná vám budu moci pomoci.