Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 628)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 628)
Má někdo podrobnosti o e0000480, četl jsem chaty a některým byly vráceny peníze, byl bych vděčný, kdyby se někdo mohl podělit, rád poskytne e-mailovou adresu, pokud zde podrobnosti nemohou pokračovat.
Mohl by se někdo z vás podělit o podrobnosti, může být přímo na mě na e-mailu. Banka nezvýší, dokud neprokážu, že jsem je kontaktoval. Byla by to obrovská pomoc.
Dobrý den, můžete se se mnou podělit o tuto zprávu, pokud to bude jednodušší, rádi poskytnete e-mailovou adresu. Banka neudělá nic, dokud jim neukážu důkazy, že jsem je pronásledoval.
Měl jsem situaci, kdy jsem vsadil sázku zdarma, vyhrál jsem 164/1 a oni vyplatili pouze 30/1. Zvedl jsem povyk a na můj účet přišlo 941 GBP refundací, nemohu se shodovat s obchodníkem, protože směnné kurzy mění částku transakce, a od samotného kasina ani slovo, když jsem se ptal na refundace, ale byly 100% od nich.
Dobrá zpráva, že vaše zúčtování proběhlo úspěšně, jak jste postupovali, prozradili jste, že se jednalo o platby za hazard nebo jste jen uvedli, že obchodníka neznáte a máte podezření, že platby jsou podvodné?
Zatím jsem od nich nedostal odpověď, takže v tuto chvíli příliš nedoufám v přímé vrácení peněz. Ale technicky to byly jen 2 pracovní dny, co jsem jim poslal e-mail ve středu večer. Takže počkám minimálně celý týden.
Našli jste SKNVRS, moje banka poskytla nějaké informace o tom, kde sídlí, ale při vyhledávání se nic neobjevilo. SKNVRS - Londýn, GB BN1 4DU.
Je to Brightonské PSČ, takže si nejsem jistý, proč je tam uvedeno Londýn. Toto PSČ má více kancelářských prostor, ale nenazývají se SKNVRS nebo co vlastně dělají.
Automaticky přeloženo:
Vkieranc
Diamant
před rokem
Máte někdo informace o Coresbyte? Možná web, umístění nebo e-mail