Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 628)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 628)
Má někdo podrobnosti o e0000480, četl jsem chaty a některým byly vráceny peníze, byl bych vděčný, kdyby se někdo mohl podělit, rád poskytne e-mailovou adresu, pokud zde podrobnosti nemohou pokračovat.
Mohl by se někdo z vás podělit o podrobnosti, může být přímo na mě na e-mailu. Banka nezvýší, dokud neprokážu, že jsem je kontaktoval. Byla by to obrovská pomoc.
Dobrý den, můžete se se mnou podělit o tuto zprávu, pokud to bude jednodušší, rádi poskytnete e-mailovou adresu. Banka neudělá nic, dokud jim neukážu důkazy, že jsem je pronásledoval.
Měl jsem situaci, kdy jsem vsadil sázku zdarma, vyhrál jsem 164/1 a oni vyplatili pouze 30/1. Zvedl jsem povyk a na můj účet přišlo 941 GBP refundací, nemohu se shodovat s obchodníkem, protože směnné kurzy mění částku transakce, a od samotného kasina ani slovo, když jsem se ptal na refundace, ale byly 100% od nich.
Dobrá zpráva, že vaše zúčtování proběhlo úspěšně, jak jste postupovali, prozradili jste, že se jednalo o platby za hazard nebo jste jen uvedli, že obchodníka neznáte a máte podezření, že platby jsou podvodné?
Zatím jsem od nich nedostal odpověď, takže v tuto chvíli příliš nedoufám v přímé vrácení peněz. Ale technicky to byly jen 2 pracovní dny, co jsem jim poslal e-mail ve středu večer. Takže počkám minimálně celý týden.
Našli jste SKNVRS, moje banka poskytla nějaké informace o tom, kde sídlí, ale při vyhledávání se nic neobjevilo. SKNVRS - Londýn, GB BN1 4DU.
Je to Brightonské PSČ, takže si nejsem jistý, proč je tam uvedeno Londýn. Toto PSČ má více kancelářských prostor, ale nenazývají se SKNVRS nebo co vlastně dělají.