Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 629)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 629)
Ano, právě jsem za ně dnes ve své bance vyžádal zpětné zúčtování. Myslím, že jsou spojeny s pixer4web.net, protože jsem od nich měl ve stejný den transakci
Automaticky přeloženo:
exodus1
Platina
před rokem
Ví někdo nějaké informace o MYDLVR a TRNDBE?
Automaticky přeloženo:
RedAlice
melrao007
Zlato
melrao007
před rokem
Společnost Nikotpf*21mastery LTD London vrátila peníze až poté, co moje banka vznesla zpětná zúčtování, nereagovali na mé e-maily
Automaticky přeloženo:
melrao007
Anonymized916
Diamant
Anonymized916
před rokem
Zdá se, že toto už na jejich webu není
Automaticky přeloženo:
Lottie48
cyoca2
Diamant
cyoca2
před rokem
Napište mi na L
Automaticky přeloženo:
Martin61
RedAlice
Zlato
RedAlice
před rokem
Co jste řekl své bance, aby zvýšila zpětná zúčtování?
Automaticky přeloženo:
cyoca2
Lottie48
Zlato
Lottie48
před rokem
Poslal jsem ti e-mail díky
Automaticky přeloženo:
Ojay
RedAlice
Stříbro
RedAlice
před rokem
Jak jste přiměli svou banku, aby vzala žádost vážně, a byly některé platby mimo 120 dní?
Automaticky přeloženo:
RedAlice
Ojay
Zlato
Ojay
před rokem
Bylo to do 120 dnů na Mastercard
Řekl jsem jim, že jsem od této firmy nic nekoupil, a zmínil jsem se o webových stránkách skořápkových společností, řekl jsem, že od nich nemám účtenku, e-mailové potvrzení od nich. Kartu jsem použil pro nesouvisející nákupy.
Automaticky přeloženo:
Anonymized1081
Diamant
před rokem
Vznesl jsem zpětná zúčtování u Lloyd's
zvýšili po zprávách z Velké Británie o podvodných kasinech a odměnili mě 100£ kompenzací za potíže jako stížnost
Automaticky přeloženo:
Anonymized1081
Diamant
před rokem
Myslím, že Lloyd's pochopil, co se děje
Automaticky přeloženo:
Ojay
RedAlice
Stříbro
RedAlice
před rokem
Dobře, díky kamaráde
Automaticky přeloženo:
Ojay
Anonymized1081
Stříbro
Anonymized1081
před rokem
Super, uvidíme, co z toho bude
Automaticky přeloženo:
melrao007
Diamant
před rokem
Právě jsem použil chat gpt k odeslání e-mailu FCA s podrobnostmi o všem, jménech kasin, jménech obchodníků, způsobu, jakým se mnou jednaly banky, a uzavření účtů. Také to, že Nikotpf jsou na seznamu varování FCA a nemají oprávnění k chování ve Spojeném království, ale jsou na mých prohlášeních.
Jsem tak hotová!!
Doufám, že když to udělám, dostane se moje jméno do systému v případě čehokoli, tj. skupinových žalob.
Uvažuji o odeslání e-mailu FOS, ale ještě jsem si bance nestěžoval, takže si myslím, že to musím udělat jako první.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
C2D2
Tabbbs
Stříbro
Tabbbs
před rokem
Který obchodník tedy? Omlouvám se, pokud nerozumím kontextu.
Automaticky přeloženo:
Laura448
Ojay
Zlato
Ojay
před rokem
ahoj,
Ne, řekl jsem jim, že je to pro digitální zboží, žádné služby ani zboží nebyly přijaty. Většina těchto společností nabízí digitální zboží, kam šly naše peníze a my jsme od těchto společností nic neobdrželi.
Chlapi, pokud chcete získat zpětné zúčtování, které je starší než 120 dní, musíte své bance sdělit, že jste zaplatili za dovolenou, která byla na datum v budoucnu, pak překračují 120 dní. Hotovo moje dnes, doufám, že to přijde díky štěstí všem x
Hej lotie, doufal jsem, že bys mi mohl pomoci se stránkou 162 něco, co se ti podařilo získat náhradu od payswix, pro kterou společnost to bylo? Dnes jsem jim poslal e-mail s dotazem na mou dodávku, řekli, že tomu nerozumí, a já se potýkám s transcat world [coresbyte], který musím zvýšit u banky, ale raději bych nařídil vrácení peněz společnosti.
Doufám, že se máš dobře x
Automaticky přeloženo:
Laura448
Zlato
před rokem
Kluci našli informace o zpětném zúčtování mahmay u vaší banky. S touto informací! Je tam uvedeno podvodné.
zvýšit jako žádné zboží nebo službu.
mahmay jsou maylasijské banky! Nemají co dělat s našimi prostředky.