Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 571)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 571)
Řešili jste s nimi dříve několik případů? To může být možná důvod
Automaticky přeloženo:
Kishen2777
JosieRosie46
Stříbro
JosieRosie46
před rokem
Nikdy s nimi nic nevychovával
Automaticky přeloženo:
Curritokira
Diamant
před rokem
Má někdo kontakt na novináře v článku Guardianu? Nemůžu to najít.
Automaticky přeloženo:
JosieRosie46
Kishen2777
Platina
Kishen2777
před rokem
Zablokovali ti kartu nebo tak něco? Oznámení o uzavření obvykle omezuje váš účet a může také ztížit otevření účtu jinde
Automaticky přeloženo:
melrao007
Anonymized916
Diamant
Anonymized916
před rokem
Nekontaktoval jsem je, ale po vznesení sporů jsem od nich dostal náhradu.
Automaticky přeloženo:
Anonymized916
Diamant
před rokem
Máte prosím někdo kontakt na kreativní digitální řešení? Také E0000480 praha by bylo užitečné, prosím? Pokud je to možné
Automaticky přeloženo:
Anonymized916
melrao007
Diamant
melrao007
před rokem
Ah ok.. Jsem s Revolutem, takže pochybuji, že vyvolání sporu s hazardem bude fungovat.. Je to cesta, kterou jste se vydali? Jakákoli pomoc bude oceněna
Automaticky přeloženo:
melrao007
Diamant
před rokem
Mohu se zeptat, co se děje nyní, když je to v novinách a jeden z vás říká, že se to stalo již dříve. Musím je kontaktovat, abych řekl, že jsem tyto stránky použil, nebo to vědí 🤷🏻♀️?
Doslova se teď cítím ve ztrátě, špaček nepomůže, protože přes 120 dní a teď moji 2 největší obchodníci pixeleum a nikotpf říkají, že peníze nevrátí, mezi nimi dvěma mám 17,5 tisíc transakcí! Jak to mohu získat zpět? Poslal jsem e-mail společnosti s názvem Refundee, abych zjistil, zda mohou pomoci.
Automaticky přeloženo:
melrao007
Anonymized916
Diamant
Anonymized916
před rokem
Zkoušel jsem to se Starlingem a oni prázdně odmítli s tím, že neúčtují zpětné zúčtování, protože se jedná o hazardní transakce (byl jsem k nim upřímný). Zkoušel jsem se u nich obrátit na můj případ, ale pak řekli, že ze 120 dnů nemohou nic dělat.
S Bank of Scotland jsem vznesl spory ohledně zboží/služeb, které jsem neobdržel, tj. digitální umění, dárkové karty, a některé mi byly vráceny, ale uzavřeli mé účty zjevně kvůli porušení podmínek a množství sporů.
Je to pixeleum a nikotpf, které chci vrátit, protože je to obrovské množství peněz a oni to odmítají. Chci vědět více o nových věcech, které se dějí ve zprávách, a co to pro nás znamená.
doufejme, že najdou některé z velkých zpracovatelů plateb a pošlou automatické vrácení peněz
Automaticky přeloženo:
Curritokira
Anonymized916
Diamant
Anonymized916
před rokem
Mohu nahlásit 0000480 emailem
Automaticky přeloženo:
Curritokira
melrao007
Diamant
melrao007
před rokem
Díky, ale myslím, že novinářka psala na fórum před zveřejněním a nechávám jí kontakt.
Automaticky přeloženo:
Anonymized916
Curritokira
Diamant
Curritokira
před rokem
Promiňte, nerozumím.. máte informace pro E0000480?
Automaticky přeloženo:
Curritokira
Anonymized916
Diamant
Anonymized916
před rokem
Ano. Pokud chcete, pošlete mi svou e-mailovou adresu a já vám to vysvětlím.
Automaticky přeloženo:
Curritokira
Materialgirl84
Diamant
Materialgirl84
před rokem
Vidím, že jsi velmi znalý. Mohl bych se tě zeptat?
Platební procesor Bizum, který zpracovává platby do kasin, je nezákonný? Dal bys to do toho?
Automaticky přeloženo:
melrao007
Diamant
před rokem
Jak lidé v minulosti dostávali refundace od MasterCard a Visa, poslali jste jim e-mail, že používáte tato kasina, nebo to věděli automaticky? Přemýšlím o odeslání e-mailu MasterCard.