Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 925)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 925)
Pokud si stáhnete PDF na Revolutu, zobrazí se vám více informací, např. město nebo obec, což by mohlo pomoci. Snažil jsem se najít Inntc, ale při zpracování je ve skutečnosti pod Intelem!
Automaticky přeloženo:
Salamasalama
Diamant
před 11 měsíci
Ahoj lidi, našel někdo nějaké informace o
Bigpro
dobití agenta
mlsys
Dobití peněženky mpou
Automaticky přeloženo:
kristaasle038
Platina
před 11 měsíci
Hej lidi, podívejte se, co jsem našel o WEXHYPE 👀
Ve skutečnosti je propojena se společností Wexley London (WEXLEY LIMITED, britská společnost č. 11232054).
Registrovaná adresa: 61 Bridge Street, Kington, HR5 3DJ, Spojené království.
Už jsem kontaktoval Wexly London, ale bohužel žádná odpověď. Zkusím to znovu, díky!
Automaticky přeloženo:
kristaasle038
Cocohibs1
Platina
Cocohibs1
před 11 měsíci
Sbírám odtud informace a celý den o těchto společnostech pátrám. Také jsem kontaktoval Wexley a teď posílám do Wexley, protože mají špatné recenze na Trustpilotu a lidé říkají, že jsou to jen podvodníci.
Automaticky přeloženo:
Cocohibs1
Hingm001
Platina
Hingm001
před 11 měsíci
To bylo před pár týdny. Jo, možná už přestali, zdá se, že teď moc lidem neodpovídají.
Automaticky přeloženo:
Hansy57
Stříbro
před 11 měsíci
Ví o tom někdo? Momentálně chodím na terapii a dva měsíce jsem nehrál hazardní hry… Za posledních pět let jsem prohrál pár stovek eur. Poslední recidiva v květnu u těchto společností byla 19 400 eur. Ocením jakoukoli pomoc.
Neříkám na 100%, že WEXHYPE je Wexley, ale lidé na tomto fóru zmiňovali spojení mezi nimi, takže se jen snažím to prozkoumat a podělit se o informace, které jsem našel. Uvidíme, jestli to pomůže.
Sonnect mi vrátil peníze docela rychle, jsem si celkem jistý, že to trvalo maximálně pár dní. Přečetl jsem si tady, že Depasify také vrací peníze, zrovna jsem jim dnes ráno psal e-mail.
Automaticky přeloženo:
player0990
Dustyd
Platina
Dustyd
před 11 měsíci
Dostal jsi od nich něco zpátky? Nemůžu ten obchod najít.
Upřímně, už mě nebaví banky, které zřejmě podporují tyto podvodníky. Problém je v tom, že když je transakce provedena, může být zpracována, protože se nezaznamenávají žádné jméno a adresa, takže banka ve skutečnosti neověřuje, kdo platbu zpracoval! Jak můžeme „kontaktovat obchodníka" a probrat transakce, když nevíme, kdo obchodník je!! Obchodní rejstříky také umožňují těmto společnostem mít registrované adresy na sdílených adresách a pronajímat si kancelářské prostory. Neexistuje žádná due diligence a to mě opravdu štve!