Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 946)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 946)
Ne, kontaktoval jsi Swipez, platební metodu, která ti strhla peníze? Každý týden jsem psal e-maily a oni mi náhodně vrátili peníze.
Automaticky přeloženo:
picapabla14
Stříbro
před 11 měsíci
Napsal všechny e-maily na webu
Automaticky přeloženo:
skeptical26
Danixxx
Stříbro
Danixxx
před 11 měsíci
Jo, fakt si dokážu představit, že už toho měli hodně.
Automaticky přeloženo:
Hingm001
Chloe99
Stříbro
Chloe99
před 11 měsíci
Fantastické! Díky, že jsi mi dal vědět. Budu se těšit.
Automaticky přeloženo:
skeptical26
Unbroken
Stříbro
Unbroken
před 10 měsíci
Potřebovali jste doklad o koupi? Číslo objednávky nebo něco?
Automaticky přeloženo:
Unbroken
skeptical26
Platina
skeptical26
před 10 měsíci
V mém případě ne. Prostě jsem použil e-maily, které jsem poslal Najadovi, na které nikdy neodpověděli, a to stačilo. Ve své reklamaci jsem uvedl, že firma nikdy nic nedodala, a tím to skončilo.
Automaticky přeloženo:
mulattis
Chloe99
Platina
Chloe99
před 10 měsíci
Ahoj, mohl bys mi prosím říct, co jsi jim napsal? Také jsem poslal mnoho e-mailů, které mi jednou odpověděli, ale pak se už nikdy neozvaly?…
Automaticky přeloženo:
Chloe99
mulattis
Zlato
mulattis
před 10 měsíci
Právě jsem napsal, že v souvislosti s podvodnými transakcemi potřebuji okamžitě vrácení peněz, uvedl jsem poslední čtyři číslice čísla své karty a celé jméno, jinak se do věci zapojí policie a moje banka to vyšetří. Také jsem to napsal na svých webových stránkách. Mají e-mailovou adresu z České republiky. Také jsem je zkopíroval a myslím, že to také vyšetřují. Nedostal jsem žádnou odpověď kromě automatického e-mailu z e-mailové adresy z České republiky a pak do tří týdnů jsem dostal plnou náhradu, stále jsem neobdržel žádný potvrzovací e-mail ani nic podobného, ale peníze jsem dostal zpět.
Automaticky přeloženo:
mulattis
Chloe99
Platina
Chloe99
před 10 měsíci
Mohl bys mi prosím poslat e-mailem, co jsi napsal, jestli je to v pořádku? [email protected]
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Heather123
Diamant
Heather123
před 10 měsíci
Ahoj Heather, jaké máš s nimi transakce?
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
před 10 měsíci
Může mi někdo pomoct? Ownrwallet ignoruje všechny moje e-maily? Před 12 dny mi řekli, že se tím zabývají, protože jsem poskytl údaje o kartě a všechny e-maily byly vymazány.
Automaticky přeloženo:
Hingm001
Chloe99
Stříbro
Chloe99
před 10 měsíci
Ahoj Chloe, nepředpokládám, že máš ještě tu českou e-mailovou adresu, že ne? Děkuji.