Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 917)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 917)
Nejsem si jistý, jestli mi neunikl příspěvek vysvětlující, kdo jsou Bigpro, a snažil jsem se nějaký najít (nejsem líný), ale mám na kreditní kartě spoustu liber. Píše se tam jen o digitálních hrách v Doncasteru ve Spojeném království? Děkuji za jakékoli postřehy.
Automaticky přeloženo:
Edhenfran
Cocohibs1
Bronz
Cocohibs1
před rokem
Ahoj, omlouvám se, že se do toho pouštěm a nejsem si jistý, jestli mi s tím pomůžeš, ale právě jsem si všiml, že na dvě kreditní karty od Bigpro Doncaster bylo vloženo hodně liber.
takže víš víc.
Děkuju
Automaticky přeloženo:
Salamasalama
Diamant
Edhenfran
před rokem
Ahoj, omlouvám se, že se do toho pouštěm a nejsem si jistý, jestli mi s tím pomůžeš, ale právě jsem si všiml, že na dvě kreditní karty od Bigpro Doncaster bylo vloženo hodně liber.
takže víš víc.
Děkuju
Hi, sorry to jump in and not sure you can help but I've just noticed a lot of ££ has been put on two CC from Bigpro Doncaster.