Už je to nějaký čas, co jsem sem něco napsal, protože to začalo být trochu toxické, ale po konečném rozhodnutí ombudsmana jsem se postavil na stranu Chase. Stručně řečeno, je mou odpovědností, co se týče MCC, to identifikovat, i když k tomu nemám nástroje, má je banka. Co se týče Chase, jakmile peníze opustí účet, už to není jejich problém. Poctivost v těchto situacích bude rozhodně použita proti vám, doporučuji ohýbat pravdu a říkat, že zboží nebylo přijato atd., protože otevřenost a poctivost byly rozhodně faktorem, který Goldenbetu prošel trestem. Systémy zmanipulované tak, aby tito podvodníci profitovali.
Asi se tam občas podívám, jestli už někdo dostal peníze zpět od obchodníků Nikotpf, ale už jsem s tím víceméně hotový a co se týče online hazardních her celkově, tohle mě od hazardu vážně odradilo.
Co se týče Chase, doporučil bych každému, kdo má účet, aby si ho zavřel, a každému, kdo uvažuje o použití Chase, aby se jim vyhnul jako moru, Revolut není o moc lepší... Držte se bank na hlavní třídě.
Automaticky přeloženo: