Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 883)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 883)
Mohl byste mi prosím poslat e-mail s tím, co jste uvedl, aby vám vrátili peníze? Byl bych vám za to velmi vděčný a pokud byste chtěl, určitě vám to kompenzuji, protože je to větší částka 🤞🏻
Pravděpodobně budou potřebovat více informací a pošlou vám stejnou zprávu, jakou jsem zveřejnil na fotce. Jakmile to všechno odešlete, zpracují vrácení peněz během několika hodin a peníze obdržíte na svém bankovním účtu do dvou pracovních dnů.
Zkoušel už někdo chargeback za zboží, které nebylo doručeno přes Payver? Moje banka mi jednoduše říká, že mám kontaktovat obchodníka, ne osobu, která platbu zpracovala. Nemůžu najít řešení.
Ano, Dsolpay je plně propojen se Swipez. Odešlete transakce, kde se objeví Dsolpay, spolu s datem a časem provedení platby a zakryjte citlivé informace o svém účtu. Lhůta pro platbu je obvykle kolem 120 dnů prostřednictvím banky, ale existuje mnoho způsobů, jak tuto lhůtu prodloužit.
Pokud odešlete veškerou dokumentaci správně, nemyslím si, že budete mít nějaké problémy. Také, pokud neobdržíte vše přímo od obchodníka, můžete to vždycky udělat přes banku. Přeji vám hodně štěstí 🍀